Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Dit matras ontdekt of je partner vreemd gaat

Laatst bijgewerkt: 2 mei 2016

Ben je wel eens bang dat jouw partner je bedriegt met een anders? Dan hoef je dat gesprek gelukkig niet meer aan te gaan. Je kan hem of haar ook gewoon bespioneren via jullie matras. Ja, dit kan echt! Maak kennis met Smarttress, een slim matras afkomstig van het Spaanse bedrijf Durmet. Het bedrijf belooft dat wanneer iemand gebruikt maakt van jouw matras op een verdachte manier, zij het laten weten.

Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel manieren om nieuwe mensen te ontmoeten. Het internet is er een van en tegelijkertijd een plek waar alles kan. Durmet waarschuwt daarom dat de wereldwijde crisis, als het gaat om ontrouw, voor de deur staat. Er is een heel filmpje gemaakt over Smarttress. Hierin laten ze een aantal krantenkoppen zien die gaan over de echtscheidingen die veroorzaakt zijn door social media, zoals bijvoorbeeld Whatsapp of Facebook. Gelukkig belooft Durmet een manier waarop je gerust gesteld kan worden, namelijk hun Smarttress. In hun matrassen zitten sensoren die contact van seksuele aard herkennen, zodat je op je telefoon een berichtje ontvangt wanneer dit het geval is.

Het als niet leuk om dit bericht te ontvangen, maar Durmet doet er nog een schepje bovenop. Je krijgt namelijk zelfs precies te lezen wat ze aan het doen zijn. Je weet precies hoe lang het heeft geduurd en hoe intens het was. Volgens Durmet is uw partner misschien niet altijd even trouw, het matras wel!

Mocht je denken: ik moet dit hebben, nou dat kan. Je kunt nu een pre-order doen via de website van Smarttress. Het spionagematras kost zo’n $1800 maar dan heb je natuurlijk ook wat.

Mocht je dit te duur vinden is er ook nog een andere en een veel goedkopere optie: je partner gewoon vertrouwen. En andersom natuurlijk!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies