Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

De nieuwe datingapp van MuslimONLY, zwaait gearrangeerde huwelijken uit!

Laatst bijgewerkt: 17 mei 2017

Een nieuwe revolutionaire app voor moslims is gelanceerd. Deze app maakt het voor moslims mogelijk om hun perfecte partner te vinden, zonder dat daar een gearrangeerd huwelijk voor nodig is.

De CEO van MuslimONLY Spender vindt zijn eigen app revolutionair op moslim date gebied. Hij geeft aan dat door de eeuwen heen  ouders van moslims huwelijken arrangeerden voor hun kinderen. Helaas wordt daarbij niet naar de algehele persoon gekeken. Ze kijken meer naar opleiding en afkomst. Deze app brengt daar verandering in. Moslims kunnen de perfecte partner vinden met deze app, waarmee ze ook een klik hebben.

Met deze app kunnen moslims hun perfecte wederzijdse match vinden. MuslimOnly heeft met deze app daten voor moslims in een nieuw jasje gestoken. De app heeft een moderne uitstraling met een Amerikaans tintje. Toch sluit het goed aan op wat de moderne moslims van tegenwoordig zoeken in een partner.

In een oogopslag weet de gebruiker alles. Met een zwaai kan je laten zien dat je geïnteresseerd bent. Gebruikers van de app geven in reviews aan dat ze erg tevreden zijn over de app. De app werkt snel, en ze vinden veel goede matches. De gebruikers geven aan het fijn te vinden dat deze app bestaat. Ze willen namelijk graag hun eigen perfecte moslim partner vinden.

Het team van MuslimOnly houd dagelijks de profielen goed in de gaten om veiligheid te waarborgen. Helaas is deze app alleen nog beschikbaar voor Apple gebruikers. Ze draaien alleen nog op ioS. Binnenkort komt hij ook voor Android beschikbaar.

 


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies