• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

moslim liefde

De nieuwe datingapp van MuslimONLY, zwaait gearrangeerde huwelijken uit!

Geplaatst op 19 mei 2017 om 11:02

Een nieuwe revolutionaire app voor moslims is gelanceerd. Deze app maakt het voor moslims mogelijk om hun perfecte partner te vinden, zonder dat daar een gearrangeerd huwelijk voor nodig is.

De CEO van MuslimONLY Spender vindt zijn eigen app revolutionair op moslim date gebied. Hij geeft aan dat door de eeuwen heen  ouders van moslims huwelijken arrangeerden voor hun kinderen. Helaas wordt daarbij niet naar de algehele persoon gekeken. Ze kijken meer naar opleiding en afkomst. Deze app brengt daar verandering in. Moslims kunnen de perfecte partner vinden met deze app, waarmee ze ook een klik hebben.

Met deze app kunnen moslims hun perfecte wederzijdse match vinden. MuslimOnly heeft met deze app daten voor moslims in een nieuw jasje gestoken. De app heeft een moderne uitstraling met een Amerikaans tintje. Toch sluit het goed aan op wat de moderne moslims van tegenwoordig zoeken in een partner.

In een oogopslag weet de gebruiker alles. Met een zwaai kan je laten zien dat je geïnteresseerd bent. Gebruikers van de app geven in reviews aan dat ze erg tevreden zijn over de app. De app werkt snel, en ze vinden veel goede matches. De gebruikers geven aan het fijn te vinden dat deze app bestaat. Ze willen namelijk graag hun eigen perfecte moslim partner vinden.

Het team van MuslimOnly houd dagelijks de profielen goed in de gaten om veiligheid te waarborgen. Helaas is deze app alleen nog beschikbaar voor Apple gebruikers. Ze draaien alleen nog op ioS. Binnenkort komt hij ook voor Android beschikbaar.

 Wellicht vind je dit gerelateerde artikel ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

De nieuwe datingapp van MuslimONLY, zwaait gearrangeerde huwelijken uit!

Wetime.be

Vriendschap
De nieuwe datingapp van MuslimONLY, zwaait gearrangeerde huwelijken uit!

Cupify

Algemeen
De nieuwe datingapp van MuslimONLY, zwaait gearrangeerde huwelijken uit!

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement