Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Dé kans op je droomman met baard!

Laatst bijgewerkt: 22 november 2015

Kun jij mannen met een baard ook zo moeilijk weerstaan? Of ben jij juist die man met die woest aantrekkelijke baard? Dan is er goed nieuws voor je. Er wordt namelijk een nieuw date-event georganiseerd: ‘ Beauty & The Beard’. Op dit evenement kun je als liefhebber en eigenaar van een baard je hart als single ophalen.

Denk je nu: dit is echt iets voor mij, dan kan ook jij je nog aanmelden. Het event vind plaats op 3 december in het Village Wolvenplein. Dit zit in Utrecht. Je kunt van 19:15 uur tot 22:00 uur kennis maken met de baard van je dromen, of de vrouw die je al zo lang zoekt. Er worden wel een aantal eisen gesteld worden. Zo zijn alleen mensen met een HBO-denkniveau (of hoger) zijn welkom op het event. Ook als je ouder dan 38 bent gaat het feest aan je neus voorbij. De leeftijd van de deelnemers zal liggen tussen de 28 t/m 38 jaar.

Voldoe jij aan bovenstaand eisen, dan ben je meer dan welkom. Wat kun je eigenlijk zoal verwachten op de avond zelf? Er zullen 1 op 1 ontmoetingen plaatsvinden, maar ook aan het einde van de borrel kun je een gesprekje aanknopen. Bij iedere ontmoeting zal er een kleine opdracht voor de deelnemers klaarliggen: op die manier zal het ijs hopelijk een beetje gebroken worden. De bedoeling is dat iedereen ‘minidates’ heeft op de avond. Geven jullie elkaar beide een ja? Dan zal je de volgende dag per mail de contactgegevens ontvangen van je match. Wanneer je die leuke man of vrouw nog niet gesproken hebt, zal die mogelijk worden gegeven tijdens de eindborrel.

Wees er snel bij als je je wil aanmelden voor dit unieke event! De inschrijving loopt tot en met 1 december en hoe eerder je je aanmeld hoe goedkoper het zal zijn. De ‘early beards’ zullen €32,50 betalen en daarna wordt het €39,95. Altijd al op zoek geweest naar die droom man met baard, dan is dit event zeker iets voor jou!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies