Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Datingsite FarmDate komt met kalender

Laatst bijgewerkt: 17 november 2015

Wie kent in Nederland het fenomeen ‘Boer zoek vrouw’ nou niet? Het is het programma op de Nederlandse televisie waar boeren de kans krijgen om de boerin van hun dromen te vinden. De datingsite www.farmdate.nl heeft goed ingespeeld op dit succes. De site werd in 2001 opgericht met als doel om informatie tussen boeren uit te wisselen. Het wordt nu voor heel andere doeleinden gebruikt. De site gaat zelfs een fotowedstrijd uitschrijven om een kalender te maken.

De site werd ooit opgericht door Pieter Bosch om informatie uit te wisselen. Er was vraag en aanbod op de site. Zo was er een gastenboek en een forum. Het is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste datingsites voor boeren van Nederland. Op de site kun je niet alleen met mensen in contact komen. Zo kun je er ook succesverhalen lezen, je liefdesverdriet delen, gedichten lezen, datingtips bekijken en nog veel meer.

Door het programma ‘Boer zoekt vrouw’ is de site alleen maar groter geworden. Vrijgezellen in Nederland maakte kennis met een soort groep waar sommige singels misschien nog helemaal niet bij stil hadden gestaan. Om gebruik te kunnen maken van de verschillende opties op de site kan je een account aanmaken. Dit kost zo’n achttien euro per drie maanden, maar dan ben je wel een echte full-time farm dater.

Bezoekers van de site mogen dus hun mooiste of meest bijzondere foto insturen. Uit alle ingezonden foto’s worden er twaalf gekozen. De gekozen foto’s zullen in 2016 schitteren op de ‘Boeren, burgers en buitenlui in 2016’-kalender van de site. Mocht je nog geen foto hebben die voldoet aan de eisen, dan heb je nog heel even de tijd om deze te maken. De foto’s moeten voor 1 december 2015 binnen zijn. Wordt jouw foto niet gekozen, wees dan niet getreurd. Elke inzender krijgt de kalender als bedankje gewoon toegestuurd.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies