Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Datingsite brengt dit stel na 30 jaar weer bij elkaar

Laatst bijgewerkt: 11 april 2017

De verhalen wanneer geliefde elkaar weer terugvinden zijn toch de pareltjes van het internet? Misschien is het internet iets waar je niet altijd blij mee bent. Denk aan je mail of aan al die uren die je besteed tijdens het Facebooken en je uiteindelijk je ex tegenkomt. Het internet kan ook juist die liefde brengen waar je al zo lang op wacht.

Of het kan je de liefde geven die je in een ver verleden misschien wel hebt gehad. Dit laatste overkwam Amy Giberson en Justin Pounders. Beide zijn 33 jaar en waren bevriend op de peuterzaal., helaas zijn de twee elkaar uit het oog verloren. Nu 30 jaar later hebben ze elkaar weer gevonden.

De twee hebben elkaar ontmoet via de datingsite Match.com. Nu denk je misschien dat ze gelijk wisten dat ze elkaar al eerder hadden ontmoet, dat blijkt niet zo te zijn. De twee kwamen pas na een jaar achter het feit dat ze met elkaar bevriend waren op de peuterspeelzaal. Ze vertelde dat ze gedurende die periode onafscheidelijk waren. Ze speelden met blokken en deden graag verstoppertje. Uiteindelijk zijn ze allebei naar een andere stad verhuisd en elkaar uit het oog verloren.

Toen de twee ongeveer een jaar verkering hadden kwamen ze er tijdens een gesprek achter dat ze elkaar al kende. Zo vertellen ze dat Justin haar zo leuk vond omdat haar naam hem zo deed denken aan zijn beste vriendin op de peuterspeelzaal. Toen ze beide hun schoolcarrière met de daarbij behorende peuterspeelzaal wisten de twee het weer. Ze kenden elkaar 30 jaar geleden ook al. De twee tortelduifjes zijn inmiddels getrouwd. Hij vroeg Amy tijdens een populaire talkshow genaamd ‘The View’ ten huwelijk en natuurlijk zei ze ja.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies