Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Datingapp Teello scoort met eenvoud

Laatst bijgewerkt: 27 augustus 2015

Een relatief nieuwe gratis dating app met de naam “Teello” gaat de strijd aan met Tinder. Een Nederlands team van 4 man sterk lanceerde in oktober 2014 een gloednieuwe app om gebruikers op eenvoudige wijze te koppelen met mensen in de omgeving. Met een aantal unieke functies ten opzichte van de concurrent ziet de app er doeltreffend en veelbelovend uit.

In de app Teello log je in met je Facebook account en krijg je direct profielen uit je omgeving voorgeschoteld. De keuring gaat met een simpele klik op het grote kruisje of het hartje onderin beeld. Gaven jullie elkaar een hartje dan heb je een match en kan je direct gaan chatten. Tot zo ver is de app nog niet heel anders dan de concurrentie, maar wat maakt deze app dan zo uniek?

Ingesproken profiel
Wat de app wel degelijk uniek maakt is een ingesproken profiel bericht. In de dating app Teello kan je een ingesproken bericht van maximaal 20 seconden toevoegen aan je profiel. Zo doorga je niet alleen een vlees keuring maar kan je ook nog iets leuks inspreken. Een aantrekkelijker manier om jouw potentiële matches te laten weten wie je bent. Natuurlijk is het niet verplicht om deze boodschap in te spreken maar het maakt je profiel wel een stuk persoonlijker.

Uitnodiging
Is er een klik ontstaan op de chat en ben je klaar voor de volgende stap? De app geeft honderden ideeën voor een leuke date en moedigt gebruikers om elkaar dan ook daadwerkelijk uit te nodigen voor een ontmoeting. In een eerder interview gaven de eigenaren van de website al aan hoe belangrijk ze deze optie vinden: “Onze beste huidige feature is het dat je je match expliciet kunt uitnodigen voor een ontmoeting”.

Nuttige informatie
Een ander pluspunt is de extra informatie die je per profiel kan bekijken. Met een swipe naar links zie je enkele nuttige informatie achter de persoon op de foto. Zo weet je direct of iemand rookt of kinderen heeft. Ook kun je informatie zien over de huidige woon situatie. Zo kom je minder voor verassingen te staan mocht je besluiten af te gaan spreken met je match.

Met de unieke extras en het eenvoudige gebruik is de dating app Teello absoluut het proberen waard.

Probeer hier de app van Teello


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies