Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Datingapp Paktor geeft je dategarantie op een unieke manier

Laatst bijgewerkt: 18 januari 2016

Al je je inschrijft voor een datingsite weet je natuurlijk nooit zeker of je ook daadwerkelijk aan het daten gaat. Vaak kost het toch een aantal euro’s per maand en dat is voor sommigen onder ons toch een drempel. Er zijn natuurlijk apps die geen geld kosten, toch kiezen veel vrijgezellen voor een betaalde datingsite. Mensen hebben het idee dat degene die daar ook lid van zijn op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dat kan bij onbetaalde datingsites en app nog wel eens niet het geval zijn.

De app uit Singapore, Paktor, speelt daar goed op in. De app garandeert een offline date wanneer de gebruiker een aantal richtlijnen volgt. Gebruikers die een abonnement hebben betaald voor drie maanden doen mee aan het ‘Paktor Garantie Programma’ (PGP). Het programma is ontworpen zodat leden vertrouwen krijgen in de app. Zo wil Paktor laten zien dat ze toegewijd zijn en ook daadwerkelijk willen helpen met het vinden van een date.

De richtlijnen waar een gebruiker zich aan moet houden zijn vrij simpel. Het vegen naar rechts – op die manier laat je zien dat je iemand leuk vindt- op tenminste 50 profielen per dag is de eerste vereiste. Ook het beantwoorden van elk berichtje dat je ontvangt hoort hierbij. En het contact maken binnen 12 uur dat je een match hebt op de app zou moeten helpen met het regelen van die offline date. Daar is wel aan te houden, toch?

Mocht je alle bovenstaande stappen hebben genomen en het is dan nog niet gelukt om een date te regelen, dan hebben ze iets moois voor je. Je mag dan gratis nog eens drie maanden gebruik maken van de app. Of het echt een romantische manier van ontmoeten is zijn we het waarschijnlijk allemaal over eens, maar zinvol is het wel. Mocht iemand misschien normaal wat afwachtend zijn en daardoor juist die leuke man of vrouw misloopt, zou dit wel eens de uitkomst kunnen zijn voor hen die al heel lang zoeken!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies