Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

‘Lime’: Nieuwe datingapp voor luie of actieve mensen

Laatst bijgewerkt: 20 maart 2017

Ben jij als single op zoek naar iemand die bij jou past op het gebied van lichaamsbeweging? Als je ontzettend lui bent of juist heel actief, kan het leuk zijn een partner te vinden die hetzelfde bewegingspatroon als jij heeft. Dat kan nu. Er is namelijk een app ontwikkeld die gebruikers matcht op basis van activiteit. Bij Lime gaat het er om dat jij aangeeft hoe lui of actief je bent. Dit doe je door een indicatie te geven van je conditie. De dating app kan connectie maken met de gegevens uit je telefoon of smartwatch die je stappen bijvoorbeeld bijhouden.

Wanneer de app een goed beeld heeft van wat jouw activiteiten zijn per dag gaat, ‘ie op zoek naar andere mensen op de app die daar goed bij aansluiten. De app kijkt ook naar wanneer jij meer en minder actief bent. Zo kan het zijn dat je doordeweeks misschien maar 2000 stappen zet, terwijl je in het weekend er meer dan 20.000 maakt. Ook dit zegt natuurlijk iets over jou als persoon. Wanneer je een profiel naar voren krijgt zie je hoeveel procent jullie lifestyle overeen komt. De app werkt verder een beetje zoals het bekende Tinder. Je swiped naar rechts als je iemand niet leuk vindt en naar links wanneer je iemand wel ziet zitten. Geen moeite, toch?

Natuurlijk moet er na een match nog iets gebeuren en ik weet dat dit voor de luie mensen onder ons het vervelendste deel is. Als je een match hebt kan je natuurlijk een leuk gesprek aangaan met de ander, maar je kan ook gelijk kiezen voor ‘go’. Wanneer je een ‘go’ verzend heb je drie opties. Je kan vragen of de ander je wil ontmoeten, een hapje wil eten of een kopje koffie wil drinken. Dit scheelt tijd en je hebt gelijk een date geregeld. Makkelijker gaat het waarschijnlijk niet worden. Ook jij bent hier niet lui genoeg voor!


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies