• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

‘Lime’: Nieuwe datingapp voor luie of actieve mensen

Geplaatst op 20 maart 2017 om 10:41

Ben jij als single op zoek naar iemand die bij jou past op het gebied van lichaamsbeweging? Als je ontzettend lui bent of juist heel actief, kan het leuk zijn een partner te vinden die hetzelfde bewegingspatroon als jij heeft. Dat kan nu. Er is namelijk een app ontwikkeld die gebruikers matcht op basis van activiteit. Bij Lime gaat het er om dat jij aangeeft hoe lui of actief je bent. Dit doe je door een indicatie te geven van je conditie. De dating app kan connectie maken met de gegevens uit je telefoon of smartwatch die je stappen bijvoorbeeld bijhouden.

Wanneer de app een goed beeld heeft van wat jouw activiteiten zijn per dag gaat, ‘ie op zoek naar andere mensen op de app die daar goed bij aansluiten. De app kijkt ook naar wanneer jij meer en minder actief bent. Zo kan het zijn dat je doordeweeks misschien maar 2000 stappen zet, terwijl je in het weekend er meer dan 20.000 maakt. Ook dit zegt natuurlijk iets over jou als persoon. Wanneer je een profiel naar voren krijgt zie je hoeveel procent jullie lifestyle overeen komt. De app werkt verder een beetje zoals het bekende Tinder. Je swiped naar rechts als je iemand niet leuk vindt en naar links wanneer je iemand wel ziet zitten. Geen moeite, toch?

Natuurlijk moet er na een match nog iets gebeuren en ik weet dat dit voor de luie mensen onder ons het vervelendste deel is. Als je een match hebt kan je natuurlijk een leuk gesprek aangaan met de ander, maar je kan ook gelijk kiezen voor ‘go’. Wanneer je een ‘go’ verzend heb je drie opties. Je kan vragen of de ander je wil ontmoeten, een hapje wil eten of een kopje koffie wil drinken. Dit scheelt tijd en je hebt gelijk een date geregeld. Makkelijker gaat het waarschijnlijk niet worden. Ook jij bent hier niet lui genoeg voor!Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

‘Lime’: Nieuwe datingapp voor luie of actieve mensen

Nextlove

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy