Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Browser extensie gelanceerd voor transparantie in internetdating

Laatst bijgewerkt: 18 september 2015

Met het enorme aanbod aan datingsites is het soms lastig om te bepalen welke site je het beste kunt kiezen. Vrijwel elke datingsite lijkt in eerste instantie gratis. In de meeste gevallen moet je een ingewikkeld registratieproces doorlopen voordat je kunt zien wat je betaald voor een abonnement. Met de gratis extensie “Datingsite Checker” voor Google Chrome en Safari, ontwikkeld door DatingsiteKiezen.nl, kun je tijdens het bezoeken van een datingsite gelijk zien hoe deze beoordeeld is en wat de abonnementskosten zijn.

Wat doet de Datingsite Checker
De gratis extensie biedt internet gebruikers transparante informatie over meer dan 100 Nederlandse datingsites. Na het installeren van de extensie krijg je een extra knop in je browser die je op elk moment kunt raadplegen tijdens het bezoeken van een datingsite. Je ziet dan direct de kosten, specificaties en een cijfer over de desbetreffende datingsite. Er wordt direct weergegeven of het dating platform is aangesloten bij een dating keurmerk en welke functies de datingsite ondersteunt.

Delen en ervaringen
Het cijfer van de datingsites in de extensie zijn gekoppeld aan de beoordelingen op de website datingsitekiezen.nl. Via de extensie kun je door klikken om ervaringen te lezen of zelf een ervaring achter te laten op de website. Datingsite Kiezen biedt sinds begin 2015 een platform waarop dagelijks honderden gebruikers op een transparante wijze voorgelicht worden over datingsites.

De extensie is gratis te downloaden:
Chrome extensie | Safari extensie

lexatje

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies