Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Binnenkort: GeekLove, een datingsite voor nerds, gamers en geeks

Laatst bijgewerkt: 19 april 2016

Tegenwoordig hebben is er voor bijna elke niche wel een datingsite. Laatst bespraken we nog een datingsite speciaal voor fervente gebruikers van cannabis, maar nu is ons oog gevallen op een nieuw initiatief in de datingwereld speciaal voor geeks en nerds in Nederland. De website is wordt pas 1 mei gelanceerd, maar er wordt nu al geteased met een persbericht en facebookpagina. De website speelt slim in op de behoeftes van gamers en nerds, met een speciaal level systeem en andere leuke functies.

De bedoeling is om voornamelijk de echte geeks, mensen die een uitzonderlijke fascinatie hebben voor een bepaald onderwerp met elkaar te verbinden. De makers van de site richten zich hierbij voornamelijk op liefhebbers van dezelfde series of games, maar ook singles die affectie hebben voor stripboeken (comics) zijn welkom op de website. De website is bedoeld om meer dan alleen een datingsite te zijn, en richt zich ook op het community aspect van geeks. Er is bijvoorbeeld plaats voor een forum en je wordt gematcht op basis van jouw geek interesses.

Het is afwachten of GeekLove het waar kan maken, mede omdat het voor deze doelgroep misschien lastig is om vrouwelijke leden te vinden, maar wij zijn in ieder geval erg enthousiast over deze ontwikkeling. Zodra de website online is, lees je natuurlijk als eerste een review op Datingsite Kiezen!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies