Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe datingsite voor cannabis-liefhebbers gelanceerd

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2016

Ben je single en ben je graag in de coffeeshop te vinden? Dan is er goed nieuws voor je. Vanaf nu kun je op zoek naar jouw grote liefde die de liefde voor cannabis met jou deelt. In Amerika kijken ze niet meer raar op van datingsites gericht op liefhebbers van marihuana, maar in Nederland zagen we het nog niet eerder.

De eerste datingsite voor cannabisliefhebbers is de rokerige lucht in gegaan. Luuk Driessen is de oprichter en geeft aan dat het vooral bedoeld is om ‘open-minded people’ bij elkaar te brengen. Canna-dating.nl is niet alleen een site die bedoeld is voor mensen die graag blowen, maar ook voor mensen die open staan voor het roken van hasj of wiet.

Volgens Driessen heerst er in Nederland helaas nog steeds een beetje een taboe op wiet en dan met name in de Tweede Kamer. Zo is het voor veel mensen ook niet iets zijn waar ze snel over zullen praten. Door de site willen ze dit graag bespreekbaar maken en het taboe doorbreken. Het is voor sommige mensen niet iets waar ze normaal op kunnen scannen bij andere datingsites. Bij Canna-dating.nl is het iets waar je van elkaar al weet dat hij of zij er voor openstaat.

De site vindt privacy erg belangrijk. Er heerst in Nederland immers nog steeds taboe op het gebruik van softdrugs, dus mocht je interesse hebben en houd dit je wellicht tegen: wees niet bang. De communicatie tussen jou en de ander zal anoniem blijven, totdat er natuurlijk een match ontstaat. Daarna worden er contactgegevens uitgewisseld en kan de eerste afspraak gemaakt worden.

Ben je nu nieuwsgierig geworden en wil je kijken of het ook iets voor jou is? Dan is er goed nieuws. De eerste maand is het gratis en daarna kun je ervoor kiezen wanneer het natuurlijk bevalt om lid te blijven voor vijf euro per maand, dat kost je slechts 2 jointjes!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies