Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Binger: alleen samenzijn

Laatst bijgewerkt: 4 september 2015

Ben jij niet het persoon dat elk weekend naar de bar gaat om nieuwe mensen te ontmoeten? Kijk jij daarentegen liever thuis een filmpje op vrijdagavond, maar ben je toch op zoek naar nieuwe contacten? Dan zou de Bingerapp wel wat voor jou kunnen zijn! Deze concept app zal gebaseerd worden op het kijkgedrag van Netflix-gebruikers en op die manier mensen aan elkaar koppelen. Zo hoef je nooit meer alleen die filmmarathon te doen!

Het concept van de datingapp is al een tijdje bekend en de plannen zijn dan ook erg concreet. De app richt zich op mensen die liever thuis blijven om Netflix te kijken, maar wel op zoek zijn naar een relatie. Door de gegevens van Netflix te verkrijgen, kan de app zien welke andere gebruiker dezelfde kijkvoorkeuren heeft. Op basis hiervan ontstaan de matches.

Helaas is de app nog geen werkelijkheid geworden. Netflix deelt geen informatie met andere partijen, waardoor de appontwikkelaars het kijkgedrag van gebruikers niet in kunnen zien. Via sociale media hoopt de app, die zijn naam ontleent aan binge-watching, het kijken van meerdere films of series achter elkaar, meer aandacht te krijgen. Hiermee hopen ze Netflix te overtuigen van het nut van een datingapp voor film- en serieliefhebbers. En wellicht stelt Netflix zich dan wel open voor het delen van hun informatie.

We houden je op de hoogte!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies