Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Belgische bioscoop laat je je filmdate vinden via nieuwe app

Laatst bijgewerkt: 1 maart 2016

Onze zuiderburen hebben iets bedacht om een filmdate makkelijker voor elkaar te krijgen. Wil je bijvoorbeeld naar een leuke film, maar kan of wil er niemand met je mee? Of vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en doe je dat graag tijdens een filmpje? Dan heeft de bioscoopketen Kinepolis iets leuks bedacht: een app die jou kan koppelen aan iemand die ook naar de film wil. De app heet ‘meet me at Kinepolis’. 

Dat het al een tijdje wat minder goed gaat met de bioscopen is voor veel mensen geen nieuws meer. Dit komt natuurlijk doordat mensen allemaal een tv hebben en vaak op sites zoals Neflix films kunnen kijken. Wat ook een reden is, althans volgens een onderzoek, is het feit dat mensen geen maatje hebben om mee naar de film te gaan. Daar wilde de keten graag iets aan doen en dus is deze app ontwikkeld. Op die manier kunnen mensen dus makkelijk gezelschap vinden voor de film waar ze graag naar toe willen, maar liever niet alleen.

Je kan met de ‘Meet me at Kinepolis’-app swipen in welke bioscoop je graag wil afspreken., welke film je graag wil zien en niet geheel onbelangrijk, met wie je wil gaan. Wanneer beide het zien zitten om met elkaar op filmdate te gaan, kun je met elkaar gaan chatten. Je kunt het zien als een match bij bijvoorbeeld een echte datingapp. Op die manier kun je de laatste afspraken met elkaar maken. De date naar de bios kan beginnen.

De app is niet bedoeld als daadwerkelijke daitngapp, maar vooral om een bioscoopmaatje te vinden. De bioscoop gaat er wel vanuit dat de app ook op die manier gebruikt zal worden. Mocht je bij onze zuiderburen op bezoek zijn, van films houden en misschien op zoek zijn naar een nieuwe liefde: dan is dit een leuke manier om iemand te ontmoeten!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies