Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

50PlusMatch wint Thuiswinkel award

Laatst bijgewerkt: 23 maart 2016

Elk jaar is het weer zo ver. Webwinkels in verschillende categorieën maken kans op de felbegeerde prijs uitgereikt door Nationale Thuiswinkel awards. Ook dit jaar werd de Thuiswinkel Award Publieksprijs XS weer uitgereikt. De genomineerde websites moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo mag bijvoorbeeld de omzet jaarlijks niet meer zijn dan 4 miljoen euro. De winnaars worden bepaald door de consument. In de categorie Dating viel dit jaar 50PlusMatch in de prijzen. 

50PlusMatch is een datingsite voor de vijftigplussers onder ons. Het is een datingsite waar mannen en vrouwen terecht kunnen om een nieuwe liefde op leeftijd te vinden. Op de site is 46% van de gebruikers man en 54% vrouw. Goed verdeeld dus. De site kwam eerder al als beste uit de bus bij Vara Kassa. Zij beschrijven de site als veelzijdig en gebruiksvriendelijk Of het opvallend is dat deze site in de categorie datingsite heeft gewonnen? Waarschijnlijk niet! Het is een site die doet waar hij voor bedoeld is, namelijk het bij elkaar brengen van eensgezinde. Het heeft een duidelijk segment: ouderen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde. De site is makkelijk in gebruik en heeft geen poespas zoals veel andere datingsites. Een terechte winnaar dus!

Er kon sinds februari gestemd worden op de favorieten. Bezoekers konden hun stem uitbrengen via de website van de webwinkels of via de site van Thuiswinkel Award. De grote uitreiking vond plaats in Inn Style te Maarssen. De winkels die in aanmerking kwamen voor de prijs, moesten in Nederland gevestigd zijn en in het Nederlands hun producten of de diensten aanbieden. Een echt Hollands feestje dus.

Op de site zijn alle andere winnaars te vinden in de overige vijftien categorieën. Op 24 maart in Huis er Duin in Noordwijk worden de winnaars bekend gemaakt voor de XL shops. Het grotere werk!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies