Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Vind je geluk bij Geppyness

Laatst bijgewerkt: 28 juni 2017

Een nieuwe liefde is niet eenvoudig. Allereerst valt het in de praktijk niet mee om zomaar onbekende mensen aan te spreken en daarnaast zie je aan de buitenkant niet of iemand nog vrijgezel is. Hoewel een online datingsite uitkomst kan bieden is een zoektocht naar een geschikte partner voor veel alleenstaanden niet eenvoudig. Datingcoach en relatiebemiddelaar Geppy Visser kan je hierbij helpen. Met persoonlijke begeleiding en een laagdrempelige intake ga je samen met “Geppyness” op zoek naar geluk.

Grote kans op geluk
Geppyness is aangesloten bij relatiebemiddeling “Mens & Relatie”. Doordat Geppy Visser samen werkt met verschillende relatiebemiddelaars door heel Nederland is er een enorm aanbod aan potentiële partners. In de noordelijke provincies Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland komt Geppy op afspraak bij je langs voor een persoonlijke intake. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt er een profiel van jou gemaakt en worden al je wensen genoteerd.

Daarna kan de zoektocht naar de ware beginnen. Samen met de collega bemiddelaars bij Mens & Relatie wordt er gezocht naar een match. Als er een match wordt gevonden is het tijd om elkaar te ontmoeten. Maar liefst 75% van alle vrijgezellen die bij Geppyness zijn geweest zijn succesvol geholpen aan een partner.

Ook interesse om persoonlijk te worden geholpen? Kijk eens op https://geppyness.nl/

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies