Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe datingapp ‘Pitch it’ richt zich op de date

Laatst bijgewerkt: 13 februari 2017

Afgelopen week is er een dating app gelanceerd die zich niet richt op weer een match, maar op de daadwerkelijke date. Want daar draait het uiteindelijk toch om? Als jij jouw ideale date moest omschrijven, hoe zou die er dan uitzien? Is dat in een luxe restaurant, met daarna een romantische wandeling? Of vind je het juist leuk om in een hip koffietentje een lekkere cappuccino samen te drinken? Al je ideeën over jouw ideale date kan je nu kwijt in de ‘Pitch it’ app. Nu hoor je ik denken, vertel me meer!

Het is een gratis app waarbij jij een pitch kan houden over de date van je dromen. Allereerst geeft de datum aan waarop de date moet plaats vinden, vervolgens waar het is en daarna wat extra informatie over de inhoud van de date. Wanneer je al deze informatie hebt gegeven aan de app, druk je op pitch en is het wachten op reacties. Mocht je lastig vinden om een leuke date te bedenken, dan hoef jij deze app niet te ontwijken. De makers komen ook met eigen suggesties zodat jij die ideeën de wereld in kan gooien en op die manier toch een leuke date kan scoren.

Elke pitch is te zien op het beginscherm van de app. Leden kunnen aangeven wat hun interesses zijn, zodat alleen de pitches naar voren komen die dichtbij hun interesses liggen. Er is een foto te zien van degene die de pitch heeft gemaakt. Je kunt dat kiezen voor ‘Like’ of voor ‘Dump’. Ook kan je andere profielen bekijken van medegebruikers. Zo zie je bijvoorbeeld wat hun suggesties waren voor een date op het profiel. Mocht je nog twijfelen over het downloaden van de app? Wanneer je dit doet voor Valentijnsdag kan je kaarten winnen voor bijvoorbeeld Adele, Justin Bieber, King of Leon en nog veel mee grote namen!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies