Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe datingapp gaat samenwerking met Twitter aan!

Laatst bijgewerkt: 22 mei 2017

Een nieuwe dating app genaamd Love Flutter is op de markt.  Dating app Love Flutter gaat als eerste een samenwerking aan met Twitter. Zo willen zij gebruikers in staat stellen om tweets op hun profiel weer te geven. Hierdoor kunnen gebruikers na een match direct met elkaar in contact komen.

Love Flutter wil hiermee gebruikers een manier bieden om een goede match te vinden, welke bij hun interesses aansluit. De app is medio half mei in Londen gelanceerd. Deze app maakt het voor gebruikers mogelijk om via Twitter in te loggen, te kijken naar andere Twitter- feeds en recente Tweets toe te voegen aan hun profiel. De app heeft de mogelijkheid om anoniem te swipen. Vind je elkaar leuk, dan vind er een match plaats. Doordat het op Twitter is aangesloten, kan men elkaar als het ware meteen via de telefoon spreken. Het is dus zeer eenvoudig om na een match elkaar meteen te leren kennen. Ook is het een leuk nieuw platform voor actieve Twitter gebruikers.

De app laat niet je volledig naam zien, en gebruikers met privé accounts kunnen potentiële matches hun tweets laten lezen, zonder dat hun status buiten Love Flutter wordt aangetast. De app heeft de mogelijkheid om een bericht van 140 karakters te plaatsen, zes foto’s. Ook kun je er extra informatie op plaatsen zoals: werk, opleiding, geloof, politieke voorkeur, interesses en eventuele gezamenlijke vrienden.

Bijna de helft van de 320 miljoen Twitter gebruikers is single, de ontwerpers van deze app willen het oppervlakkige geflirt wat soms al op Twitter voorbij komt, in werkelijkheid realiseren. Doordat je anoniem kan swipen, door op Like of Pass te klikken is er een nieuwe plek gecreëerd, waar mensen in alle rust en privé met elkaar kunnen praten, zonder dat het meteen door iedereen op Twitter te lezen is. Heb je een crush op iemand; dan is dit natuurlijk ideaal, daar je je liefde kan laten blijken, maar niet meteen iedereen er weet van hoef te hebben.


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies