• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 205 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Nieuwe dating app Appetence laat je ‘langzaam’ daten

Geplaatst op 11 mei 2017 om 15:33

In een wereld voor technologie en smartphones lijkt alles steeds vlugger te gaan. Mailtjes en appjes beantwoorden we binnen een minuut en via Tinder hebben we al snel duizenden singles binnen handbereik. De nieuwe dating app ‘Appetence’ wil dit aanpakken en daten weer langzamer maken. Via de app moet je eerst converseren voordat je elkaars foto te zien krijgt, daarnaast worden je interesses en andere profieleigenschappen onthuld via het ‘slow-matchmaking’ principe. Op deze manier leer je elkaar beter kennen en kun je echt aandacht aan elkaar besteden.

We kennen natuurlijk allemaal de welbekende datingapps Tinder en Happn, maar er is nu een totaal nieuwe datingapp op de markt gekomen. Waar het bij de bestaande datingapps vooral draait om het uiterlijk en het scoren van veel matches, kiest Appetence een hele andere invalshoek. De datingapp Appetence is namelijk gericht op het ‘slow’ daten en vindt dat het gesprek het belangrijkste uitgangspunt moet zijn voor een succesvolle match.

Het werkt op een unieke nieuwe wijze, terwijl je met elkaar chat heb je de mogelijkheid om ieder bericht van de ander te liken. Je match heeft 50 likes nodig van je voordat hij/zij jouw foto kan zien. Je moet dus een goed gesprek hebben gevoerd voordat je wat te zien krijgt van je match. Op deze manier wordt het online daten dus ook speelser en ben je eerder geneigd om te gaan flirten zonder dat je elkaars foto hebt gezien.

Het bedrijf achter de app geeft zelf aan dat ze zien dat mensen klaar zijn met ‘fast dating’. Gesprekken op traditionele dating apps worden vaak monotoon en saai en de nieuwigheid is er snel vanaf.

De vraag is natuurlijk wel of mensen het geduld op kunnen brengen om tijd te investeren in een match met iemand waar ze zich misschien helemaal niet toe aangetrokken voelen.

De app is in eerste instantie alleen beschikbaar voor iPhones en te gebruiken in Amerika.Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Nieuwe dating app Appetence laat je ‘langzaam’ daten

Ourtime

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement