• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Michel Schniedewind start datingsite speciaal voor gehandicapten

Geplaatst op 9 maart 2018 om 12:15

Gehandicapten die op zoek zijn naar een relatie kunnen sinds kort terecht op een datingsite die speciaal voor hen is opgericht. Bedenker van de website is Michel Schniedewind, die zelf aan den lijve ondervond hoe lastig het is om als gehandicapte man of vrouw via gewone datingsites aan een partner te komen.

Zelf probeerde Michel al via meerdere datingsites een leuke vrouw te vinden, maar hij kreeg keer op keer het deksel op de neus. Zodra het tijd was om een foto te sturen, of hij het moment rijp vond om te melden dat hij gehandicapt was en in een rolstoel zat, stokte vrijwel altijd het contact.

Tijd voor een nieuwe datingsite

Door zijn eigen negatieve ervaringen met online dating vatte Michel het idee op om een nieuwe datingsite op te zetten, een online ontmoetingsplaats waar gehandicapte mensen zoals hij zich veilig konden voelen. Zodat ze geheel zelfstandig een relatie zouden kunnen vinden, of gewoon een leuke vriend of vriendin om er samen op uit te gaan.

In webdesigner Marloes de Heer uit Heemskerk vond hij een enthousiaste partij die hem graag wilde helpen bij het ontwerpen en programmeren van de site. En zo is inmiddels het idee van Michel uitgegroeid tot de aantrekkelijk ogende datingsite Dating voor gehandicapten.

Handmatig gecontroleerde profielen

In tegenstelling tot veel andere datingsites kun je bij dating-voor-gehandicapten.nl niet zomaar lid worden. Elk lidmaatschap wordt namelijk handmatig gecontroleerd, zodat alleen serieuze mensen een profiel aan kunnen maken. En ook al bestaat de website nog maar kort, toch hebben al enkele tientallen geïnteresseerde mannen en vrouwen uit heel Nederland zich aangemeld.

Michel zelf hoopt via zijn eigen website natuurlijk ook een leuke partner te vinden, het liefst een vrouw met een mooie lach die hem accepteert zoals hij is.

Bekijk hier meer informatie over online datingsites voor gehandicapten.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Michel Schniedewind start datingsite speciaal voor gehandicapten

Wetime.be

Vriendschap
Michel Schniedewind start datingsite speciaal voor gehandicapten

Cupify

Algemeen
Michel Schniedewind start datingsite speciaal voor gehandicapten

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement