Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

IKEA verwelkomt singles op 14 februari met Valentijnsdiner

Laatst bijgewerkt: 14 februari 2017

Een opvallende actie van IKEA deze Valentijnsdag. De Zweedse meubelgigant biedt singles de mogelijkheid om gratis aan te schuiven bij het Valentijnsdiner. Ook heb je de optie om in de meubelwinkel een nieuwe profielfoto voor je datingprofiel te laten schieten.

Valentijnsdiner
Middels dit ludieke diner wil IKEA singles graag met elkaar verbinden. In totaal is er ruimte voor 100 singles waarvan er op het moment van schrijven nog 54 van beschikbaar zijn. Deelname is geheel gratis, maar je moet van te voren wel even reserveren.

Het evenement wordt georganiseerd in verschillende IKEA vestigingen in Nederland waaronder Amsterdam, Groningen en Zwolle.

Ben jij van plan om dit evenement bij te wonen? Laat het ons weten, we horen graag hoe het is geweest.

Single en geen date de 14e? Schuif dan aan bij ons Valentijnsdiner in IKEA Amsterdam.En laat direct je Tinder profielfoto maken in een IKEA interieur.

Geplaatst door IKEA op vrijdag 10 februari 2017


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies