• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 205 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Hoe belangrijk is de grootte van het mannelijk geslachtsdeel?

Geplaatst op 20 maart 2017 om 10:27

Voor veel mannen blijft dit toch een gevoelig gesprek: de grootte van hun jongeheer. Dit is niet alleen in Nederland zo, maar over de hele wereld. Het kan voor sommige mannen zelfs iets zijn waar zij heel erg onzeker van worden. Zo zijn er penisvergrotingen, waar een plastisch chirurg bij komt kijken. Hoe groter de penis, hoe mannelijker je gevonden wordt. Het lijkt mij duidelijk dat de grootte van je penis dus wel degelijk uitmaakt voor veel mannen. Om toch een indruk te krijgen heeft de website Dred.com onderzoek gedaan. Want hoewel een grote penis over de hele wereld wordt gewaardeerd, verschilt dit toch per land.

Tijdens het onderzoek is er gekeken naar wat mensen de ideale lengte vinden en daarbij zijn er zowel mannen en vrouwen gevraagd. Ook is er gekeken naar wat de daadwerkelijke, gemiddelde grootte is. Wat leuk is om te weten dat mannen hun penis vaak groter inschatten dat hij daadwerkelijk is – en dat daarom ook hun ideale penis een stuk groter is. Bij vrouwen ziet de ideale penis er groter uit dan gemiddeld, maar deze ligt wel lager dan bij de mannen. We kunnen dus concluderen dat vrouwen een kleinere penis idealer vinden dan het gemiddelde van de ideale penis van de mannen.

In Polen en Oosterijk ligt de grote van de gemiddelde penis het hoogst van Europa. Zij spannen de kroon met 15.7 en 15.6 centimeter. Ook hun ideale penis is gemiddeld groter dan andere landen in Europa. Die komt uit in deze twee landen op gemiddeld: 17.3 en 17.6 centimeter. In Engeland hebben mannen gemiddeld de kleinste penis, gevolgd door Frankrijk. Engeland zit op gemiddeld 12.4 centimeter en Frankrijk op 13.6 centimeter. Daar ligt de ideale penis dan ook weer een stuk lager dan de landen waar mannen de grootste penis hebben. Hoe groot heb jij hem het liefst?


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe belangrijk is de grootte van het mannelijk geslachtsdeel?

Ourtime

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement