Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Dit zijn de beste vliegvelden om je nieuwe vlam te ontmoeten (volgens Happn)

Laatst bijgewerkt: 22 augustus 2016

Liefde is grenzeloos, dat bewijst Happn wel weer met het verstrekken van hun gegevens over het vinden van je nieuwe liefde op de vliegvelden. Door tv-programma’s zoals All you need is love en Grenzeloos verliefd, zou je bijna denken dat liefdes alleen nog maar in het buitenland te vinden zijn. Niets is minder waar, want het blijkt dat ons vliegveld, Schiphol het beter doet dan je zal denken. Happn heeft een top-10 uitgegeven van vliegvelden waar je de meeste kans maakt. Het gaat hierbij wel om de Europese steden, dus om kans te maken hoef voor dit rijtje niet helemaal af te reizen naar bijvoorbeeld New-York of Melbourne. Dit scheelt natuurlijk nogal in de kosten. Hier volgt het rijtje.

Het vliegveld van Rome (Leonardo da Vinci Fiumicino) staat op 10, met zo’n 1.795 matches per maand. Met maar ongeveer 100 matches verschil komt het vliegveld van Stockholm (Arlanda) op een negende plek. De matches per maand schieten vanaf de nummer acht een stuk omhoog, namelijk met 4.228 matches per maand staat Lissabon (Lisbon Portela) op een achtste plek. Madrid (Adolfo Suáre) staat op de zevende plek met 4.593. Nu komt misschien wel het vliegveld waarvan je dacht dat deze op nummer één zou staan, als stad van de liefde. Toch staat Parijs (Charles de Gaulle) met 4.715 matches per maand op een zesde plek.

Op nummer vijf staat Oslo (Gardermoen) met 5.293 matches per maand. Kopenhagen (Kastrup) vult de vierde plek in de top tien met 5.718 matches per maand. We zijn aangekomen bij de top drie en voor de derde plek hoef je maar een uurtje te vliegen, namelijk Londen (Heathrow), met 6.053 matches per maand. De stad die de eerste plek net niet gehaald heeft is Istanbul (Atatürk) met 7.483 matches per maand.

Op nummer één staat het vliegveld waarvoor jij niet eens hoeft te vliegen, maar waarvoor je gewoon de trein of bus kunt pakken, namelijk Amsterdam (Schiphol).

Misschien is het mooiste aan de uitkomst van de gegeven van Happn dat wij als Nederlanders helemaal niet ver hoeven voor die nieuwe liefde in het buitenland. Wij kunnen die gewoon vinden op het prachtige Schiphol. Wanneer je een dagje niets te doen heb, ga naar Schiphol, en je liefde komt naar je toe vliegen!

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies