Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Deze 15 mannen geven aan wat zij vrouwen graag zien doen op datingapps

Laatst bijgewerkt: 26 september 2016

Ben jij als vrouw altijd al benieuwd geweest wat mannen nu echt willen wat jij doet op een datingapp? Voor vrouwen is het soms lastig in te schatten wat mannen nu juist wel leuk vinden en wat niet. Waarschijnlijk is dat andersom ook zo, maar die mythe laten wij nu achterwege. Heb jij er wel eens over nagedacht wat een man nu eigenlijk zou willen als het gaat om jouw datingapp gedrag? Heb je wel eens een foto geplaatst om zo misschien meer mannen te trekken, of deed je je net iets anders voor omdat je denkt dat mannen dat leuke vinden? Cosmopolitan.com zocht het uit. Wanneer je dit artikel hebt gelezen ben jij als vrouw helemaal klaar voor een nieuw online dating avontuur.

Stuur eens als eerste een berichtje, nadat jullie een match zijn. Veel vrouwen vinden dat de man dat moet doen, maar mannen vinden het ook leuk om een berichtje te ontvangen. Vraag ook wat meer door. Dan hebben mannen minder het gevoel dat het een vragenuurtje is en meer een echt gesprek. Maak de eerste move. Daar hoeven we waarschijnlijk geen nadere verklaring bij te zetten. Doe het gewoon eens. Verwijder iemand wanneer je denkt: nee, dit is het toch niet. Blijf dan niet hangen in een gesprek waar toch niets uitgaat komen. Eerlijk zijn is daarom ook echt een hele belangrijke.

Waarschijnlijk zijn dit dingen die je misschien al wel wist, maar die je gewoon eng vindt. Nu kun je lezen dat jongen dit soort dingen juist leuk vinden en je daar niet bang voor hoeft te zijn. Ga een keer out of your comfortzone en doe het een beetje anders dan al die vorige keren. Wanneer je nog steeds single bent kun je het ook zo zien: er zal toch een keer iets anders moeten!

Onderstaand de 15 tips die Cosmopolitan ontving van de ondervraagde mannen:

  1. Stuur als eerste een berichtje
  2. Stel “follow-up” vragen voor verdieping
  3. Neem zelf initiatief
  4. Verbreek het contact en wees duidelijk als je niet geïnteresseerd bent
  5. Als iemand jou als laatste swiped, stuur dan zelf als eerste een berichtje
  6. Maak duidelijk wat je wilt
  7. Ga niet alleen op uiterlijk af, maar probeer ook inhoud te ontdekken
  8. Zorg ervoor dat je een politieke voorkeur hebt en wilt debateren
  9. Wees eerlijk
  10. Probeer diepgang in een gesprek te creëeren in plaats van een simpele ‘hey’
  11. Reageer op berichten
  12. Hou niemand voor de gek
  13. Wees transparant over waar je naar op zoek bent
  14. Als je niet geïnteresseerd bent, hou dan ook de schijn niet op
  15. Swipe eens naar rechts

 

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies