Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Nieuwe datingsite speciaal voor paardenliefhebbers

Laatst bijgewerkt: 4 juli 2018

Hou je van paarden maar heb je ook een plekje in je hart voor een partner? Dan is de nieuwe datingsite Paard & Partner (https://paardpartner.nl) wellicht wat voor jou. Deze datingsite is namelijk speciaal opgericht voor ruiters, amazones en andere paardenliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe relatie.


Singles in de paardenwereld

Wie in de paardenwereld zit weet hoeveel vrije tijd dat op kan slokken. Of je nu hobbymatig met paarden bezig bent of professioneel maakt daarbij weinig uit. De passie voor paarden heb je nu eenmaal nooit maar half, maar dat maakt het vinden van een leuke partner niet eenvoudig.

Volgens Paard & Partner is het daarom meestal het beste om iemand te zoeken die ook met paarden werkt of gewoon dol is op deze dieren. Daar kun je dus in contact komen met andere singles die de paardensport (en paarden in het algemeen) een warm hart toedragen.


Dating door en voor paardenliefhebbers

Paard & Partner is een initiatief van Ilse Jespers, directeur van de Vereniging Eigen Paard. Zij weet als geen ander hoeveel single ruiters graag een partner zouden vinden, maar ook voor hoeveel van hen dat in de praktijk telkens te lastig blijkt. Bijvoorbeeld door tijdgebrek of een verschil in interesses. Daarom zocht ze een manier om de meer dan een half miljoen singles in Nederland die iets met paarden hebben bij elkaar te brengen. Een eigen datingsite bleek volgens Jespers daarvoor de beste mogelijkheid.


Zo vind je een andere single paardenliefhebber

Als je single bent en dol bent op paarden kun je op Paard & Partner een profiel aanmaken. Daarmee kun je in contact komen met andere singles, bijvoorbeeld via de zoekmachine of door je te laten matchen door de website. Je kunt zoveel foto’s en filmpjes op je profiel plaatsen als je wilt, waarbij het uiteraard voor de hand ligt om ook je liefde voor paarden goed naar voren te laten komen. Het lidmaatschap van de datingsite kost 10 euro per maand.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies