Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Dating-app Oh Boy Oh GIrl onder de loep genomen!

Laatst bijgewerkt: 19 juni 2017

Er zijn tegenwoordig diverse dating apps op de markt. Je hoeft het maar te bedenken en het is er. Toch ontbrak er vaak de echte opwinding. Zo kan het zijn dat je wel eens belast wordt met ongemakkelijke vragen, veel pauzes en verwarring. Daar wilden de makers van deze app op inspelen en ontwikkelde een twee apps die in een app werden samengevoegd. Op een zogenaamde product-hunt, werd de ervaring van gebruikers getest.

De app is opgedeeld in 2 delen, OH BOY voor meisjes en OH GIRL voor jongens. Ze open de app en ontmoeten een willekeurige persoon van het andere geslacht. Dan komen ze in een prive chat en kunnen ze elkaar op een interactieve manier leren kennen. In een onderzoek naar de ervaringen met deze app, werd gekeken naar de reactie op de app van gebruikers.

Er is in diverse landen onderzoek gedaan naar de app. Door OH-partijen te houden in Boston, New York, Washington DC, Moskou en St. Petersburg is er een goed inzicht gekomen op de ervaring van de deelnemers. Hierdoor is er door de app-makers geconstateerd dat de proef gebruikers van de app, van ervaring houden.Voordat de grote ProductHunt wordt onthuld is er eerst samengewerkt met de app Glitch. Er is een speciaal GIF pakket gemaakt voor de gebruikers. Het ziet er strak en cool uit, waardoor het perfect aansluit bij hetgeen wat de app Oh Boy/Oh Girl wil uitstralen.

Het leuke van deze dating app is juist dat je niet eindeloos op zoek hoeft te zijn naar “de ware”, maar dat iedereen op een vooraf aangegeven tijd op een online event elkaar kan leren kennen. De app bied een levendige visuele ervaring, het is realistisch en je kan een gesprek hebben met een persoon tegelijk. Een ander voordeel van deze app is dat er geen chatgeschiedenis wordt opgeslagen, mensen geen uren door hoeven te geven om hun account te veranderen en de tekstberichten, GIF’s en speciale kaarten makkelijk weg te klikken zijn. Kortom een leuke veelbelovende dating-app, waar we nog veel van hopen te horen.

 


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies