Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Crowdfunding voor VoetbalDating van start

Laatst bijgewerkt: 19 april 2017

Een nieuwe liefde vinden op de transfermarkt? Een date scoren op de tribune? Speciaal voor vrijgezelle voetbalfans is er vandaag een crowdfundingsactie gestart voor de ontwikkeling van een nieuwe datingsite: VoetbalDating.

Op het unieke VoetbalDating platform, dat geheel in het teken van voetbal staat, kun je op zoek naar een nieuwe liefde. Zo maak je een profiel aan waarbij je een eigen voetbaltenue ontwerpt en je favoriete club, competitie en speler kiest. Daarna ga je op de transfermarkt op zoek naar een potentiële partner of schakel je de scout in voor het vinden van een geschikte match. Heb je een match gevonden, dan kun je deze onder andere uitnodigen voor een voetbalquiz, penalty duel of voor een real-life stadion date.

“We verwachten dat VoetbalDating een groot succes kan worden omdat deze doelgroep nog niet wordt bediend in de huidige online datingbranche. Door onze expertise als vergelijker van datingsites (DatingsiteKiezen) hebben we een goed beeld kunnen vormen van de huidige markt.”, aldus de initiatiefnemers van VoetbalDating.

Als via de daarvoor bestemde kickstarter pagina het doelbedrag van €1000,- volledig wordt opgehaald wordt de website al in september gelanceerd. De crowdfunding campagne is opgezet om een deel van de ontwikkeling te bekostigen en om de interesse te peilen voor het concept.

Informatie over de crowdfunding campagne, screenshots en functionaliteiten zijn hier te vinden.

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies