• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Crowdfunding voor VoetbalDating van start

Geplaatst op 19 april 2017 om 07:59

Een nieuwe liefde vinden op de transfermarkt? Een date scoren op de tribune? Speciaal voor vrijgezelle voetbalfans is er vandaag een crowdfundingsactie gestart voor de ontwikkeling van een nieuwe datingsite: VoetbalDating.

Op het unieke VoetbalDating platform, dat geheel in het teken van voetbal staat, kun je op zoek naar een nieuwe liefde. Zo maak je een profiel aan waarbij je een eigen voetbaltenue ontwerpt en je favoriete club, competitie en speler kiest. Daarna ga je op de transfermarkt op zoek naar een potentiële partner of schakel je de scout in voor het vinden van een geschikte match. Heb je een match gevonden, dan kun je deze onder andere uitnodigen voor een voetbalquiz, penalty duel of voor een real-life stadion date.

“We verwachten dat VoetbalDating een groot succes kan worden omdat deze doelgroep nog niet wordt bediend in de huidige online datingbranche. Door onze expertise als vergelijker van datingsites (DatingsiteKiezen) hebben we een goed beeld kunnen vormen van de huidige markt.”, aldus de initiatiefnemers van VoetbalDating.

Als via de daarvoor bestemde kickstarter pagina het doelbedrag van €1000,- volledig wordt opgehaald wordt de website al in september gelanceerd. De crowdfunding campagne is opgezet om een deel van de ontwikkeling te bekostigen en om de interesse te peilen voor het concept.

Informatie over de crowdfunding campagne, screenshots en functionaliteiten zijn hier te vinden.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Crowdfunding voor VoetbalDating van start

HappyPancake

Gratis datingsite
Crowdfunding voor VoetbalDating van start

Nextlove

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy