Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Sexpartner datingsite review

Sexpartner
Probeer Sexpartner gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Als je alleen de lusten zoekt en niet de lasten dan kun je bij Sexpartner terecht. Dit is een datingwebsite waar je op zoek kunt naar een spannend erotisch avontuur. Als je eenmaal gratis geregistreerd bent zie je vele mensen die net als jij snel een spannende date of contact willen.

Waarom kies je voor Sexpartner?
 • Veel informatie over de leden zichtbaar, ook intieme informatie
 • Mogelijkheid om foto's onherkenbaar te maken
Schrijf je gratis in bij Sexpartner

Algemene informatie Sexpartner

Sexpartner is een overzichtelijke website waar je gemakkelijk op zoek kunt gaan naar een leuk persoon om een erotisch contact mee op te gaan bouwen. Mocht je iemand zoeken waar je eenmalig mee af gaat spreken dan is dit ook mogelijk. Voor al je erotische fantasieën is er wel wat te vinden.

Als je je hebt geregistreerd (wat gratis is) dan zie je meteen de profielen en kun je zoeken naar je ideale seksmaatje. Het contact leggen gaat makkelijk en het afspreken voor een spannende date was nog nooit zo eenvoudig. Probeer het dus eens snel uit en je zult vele leuke nieuwe contacten op gaan doen.

blank


Mogelijkheden

Wat het vermelden waard is dat is de Sexpartner de mogelijkheid om expliciete profielen aan of uit te zetten. Ben je niet thuis en wil je toch snel even zien of je berichten hebt dan zet je de stout modus uit en dan heeft niemand door dat je op een seksdatingwebsite aan het surfen bent. De foto’s die je plaatst die kunnen onherkenbaar gemaakt worden. Op verzoek kun je deze dan zichtbaar maken voor een persoon. Ook kun jezelf een verzoek sturen naar een profiel om de foto’s te mogen bekijken. Er is veel informatie te vinden over een lid en zo kun je de favoriete speeltjes van een lid en de favoriete standjes te weten komen.

blank


Kosten

Het gebruik maken van het berichtensysteem vereist credits. De credits kun je aankopen in bundels en de kosten zijn daarvan als volgt:

 • XSmall 40 credits € 10,00 (€ 1,25 per bericht)
 • Small 90 credits € 20,00 (€ 1,11 per bericht)
 • Medium 175 credits € 35,00 (€ 1,00 per bericht)
 • Large 440 credits € 75,00 (€ 0,85 per bericht)
 • XLarge € 830 credits € 125,00 (€ 0,75 per bericht)

Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Veel informatie over de leden zichtbaar, ook intieme informatie
 • Mogelijkheid om foto's onherkenbaar te maken
Minpunten:
  Probeer Sexpartner gratis
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

  Review inzenden over Sexpartner

  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ervaringen Sexpartner

  Ervaring geschreven door martijn
  29 januari 2018
  Nepprofielen

  Niet intrappen. Het gaat er bij deze site alleen maar om om zoveel mogelijk credits te besteden.
  Hoe lang je ook met een vrouw praat. je zal nooit in het echt contact met haar krijgen,
  Veel nepprofielen. Het leidt naar helemaal nergens als een hoop geld lichter in je beurs.

  Ervaring geschreven door Rutger
  15 februari 2017
  veel fakers

  Slechte site met veel fakeprofielen die je aan het lijntje houden nadat je een bericht hebt gestuurd. Ieder bericht kost je credits (één bericht kost 5 credits en dat is €1,25), dus ga maar na dat dat aantikt. Ik heb drie dames aangeschreven waarvan de profielen met betrouwbaar leken maar:
  - er werd niet ingegaan op de inhoud van mijn berichten;
  - op mijn voorstel buiten de site om verder te praten op een anonieme manier werd afwijzend gereageerd terwijl dat toch in het belang van beiden is;
  - er werd vooral geopperd hier (op sexpartner.nl) vooral nog even wat meer nader kennis te maken.

  Niet doen dus. Ik vind dit eigenlijk misleidend en vraag me af of sites zoals deze niet eigenlijk strafbaar bezig zijn.

  Ervaring geschreven door Ernst
  24 augustus 2015
  Links laten liggen!

  Profielen zijn allemaal nep! Herkenbaar aan dat ze geen woonplaats in hun profiel hebben staan. Als "echte" gebruiker is dit niet mogelijk, het script slaat je profiel niet op en vraagt je er iets in te vullen. Je wordt in eerste instantie benaderd door een computerscript en als je reageert krijg je iemand van een call-center, die beter eerst een cursus correct nederlands schrijven kan volgen, want die persoon beheert meerdere profielen, wat te merken is aan steeds terugkerende stijl- en grammaticafouten. Een date zul je hier nooit krijgen, wel een lege portemonnee :(

  Ervaring geschreven door Kevin
  23 juni 2015
  Opgelicht

  Ik heb een hele week gepraat met een meisje via deze site. Ze beloofde me steeds eerste afspraakje maar kwam maar steeds niet Heb al een week gepraat met haar, werd steeds uitgesteld, ik heb het te druk en Ik studeer en ik voel me niet veilig genoeg. Steeds lieve berichtjes, maar ben nu wel 300/400 euro hieraan kwijt, ze proberen je aan het lijntje te houden! Laatste berichtje was, ik ken je pas een dag, terwijl ik al een week met haar had gepraat, foutje? Of is het allemaal geacteerd?? Ik ben hier klaar mee, stink hier niet meer in.

  © Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement