Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Cu2 online datingsite review

Cu2 online
Probeer Cu2 online gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

Op Cu2 vind je volwassenen die willen flirten met gelijkgestemde mensen. De site wordt veel gebruikt door gebonden mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een vrijblijvende flirt of een heel discrete affaire. Profielen worden dagelijks met de hand gecontroleerd en je kunt ook met een gratis account gewoon onbeperkt zoeken en bladeren in het ledenbestand. Iets wat dankzij de vele zinnenprikkelende profielen al een ervaring op zich is! In deze review lees je alle ins en outs over deze stoute Nederlandse flirtsite.

Waarom kies je voor Cu2 online?
 • Veel zinnenprikkelende profielen
 • Discreet chatten en flirten
Schrijf je gratis in bij Cu2 online

Functies Cu2

Je kunt vrijwel alle functies van Cu2 ook als gratis lid benutten. Zo kun je bijvoorbeeld:

 • Een profiel aanmaken en foto’s toevoegen
 • Alle profielen en foto’s bekijken
 • Onbeperkt en uitgebreid zoeken in het ledenbestand
 • Zien welke leden op dit moment online zijn
 • Profielen aan je favorieten toevoegen
 • Zien welke leden er op je profiel zijn geweest
 • Ontvangen berichtjes lezen
 • Handige flirt tips bekijken

Betaalde functies

Er zijn slechts enkele functies die je kunt ontsluiten door het doen van een betaling met credits. Dat zijn echter wel de enige manieren om daadwerkelijk contact te leggen. Het gaat hierbij om het versturen van berichtjes, zowel reageren op ontvangen reacties als het zelf versturen van een eerste contactverzoek. Credits koop je in bundels. Verderop in deze review vertellen we je meer over de prijs en hoe je deze credits aan kunt schaffen.


Inschrijven op Cu2

Wanneer je ook wel mee wilt flirten op Cu2 kun je meteen op de homepage beginnen met het aanmaken van een eigen profiel. Dat gaat in een aantal eenvoudige stappen. Eerst kies je je eigen geslacht, vervolgens selecteer je de provincie en plaats waar je woont en verzin je een eigen gebruikersnaam. Dat mag gewoon een anonieme schuilnaam zijn, zodat niemand hoeft te weten dat je op Cu2 actief bent. Verzin vervolgens een veilig wachtwoord, selecteer je geboortedatum en voer tot slot een geldig e-mailadres in.

Na het aanvinken dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en dat er ook  fictieve profielen op de site aanwezig zijn kun je het profiel aanmaken door op de knop Aanmelden te klikken. Zodra je het account per e-mail hebt bevestigd kun je inloggen en beginnen met flirten en chatten.

Profiel updaten

Nu je in kunt loggen is het een goed idee om eerst je eigen profiel wat verder aan te kleden. Dat doe je door in de menubalk bovenin het scherm op de knop Account te klikken. Daar kun je allerlei aanvullende informatie over jezelf invullen, zoals een pakkende omschrijving, wat leuke foto’s en enkele lichamelijke kenmerken. Ook kun je alvast wat van je voorkeuren en interesses invoeren. Hier blijkt meteen wat de insteek is van Cu2, want alle voorkeuren hebben te maken met erotiek. Hier kun je bijvoorbeeld aanvinken dat je interesse hebt in de Kamasutra, een discrete affaire, voyeurisme of partnerruil. Vergeet niet om je wijzigingen op te slaan met de betreffende knop onderaan de pagina.


Zoeken en matchen

Bij Cu2 kun je niet automatisch matchen met andere leden, maar des te uitgebreider zoeken in het aanzienlijke ledenbestand. Dat doe je door in de grijze menubalk op de  knop Zoeken te klikken. Nu kun je heel gericht op zoek naar bepaalde leden door allerlei voorkeuren aan te geven. Dat varieert van het geslacht en de locatie van die mannen of vrouwen tot hele specifieke erotische voorkeuren. Wanneer je tevreden bent over je gekozen instellingen klik je op Zoeken en worden vrijwel direct alle profielen getoond die aan je zoekwensen voldoen. Je kunt nu doorklikken op een bepaald profiel of eerst de hele lijst bekijken.

Zijn er teveel resultaten? Dan kun je die bovenaan het scherm nog verder verfijnen. Maar wat je ook kunt doen is simpelweg het eerste profiel aanklikken en dan door alle profielen bladeren. Door elk profiel dat je wel leuk lijkt aan je favorieten toe te voegen kun je het op een later moment altijd weer terugvinden. Maar natuurlijk kun je ook meteen een spannend berichtje (eventueel met een foto als bijlage) versturen naar de man of vrouw in kwestie.


Doelgroep Cu2

De doelgroep van Cu2 bestaat uit alle volwassen mannen en vrouwen die zin hebben om lekker spannend te flirten met andere mensen. Het draait daarbij vrijwel uitsluitend om erotiek en niet op het vinden van een serieuze relatie. De site richt zich voor een groot deel op gebonden mensen, maar de meeste profielen zijn niet heel discreet opgezet. Verreweg de meeste mannen en vrouwen hebben er op deze site namelijk ogenschijnlijk geen moeite mee om hun gezicht te tonen. Dat weerhoudt je er natuurlijk niet van om zelf wel een anoniem profiel aan te maken, want dat is gewoon toegestaan.


Kosten

Berichtjes verstuur je op Cu2 door credits te besteden. De berichtjes kosten een credit per stuk. De kosten van de credits hangen af van de hoeveelheid die je tegelijk aanschaft, die zijn namelijk samengebracht in diverse pakketten. Hieronder zie je welke pakketten beschikbaar zijn en hoeveel die kosten:

 • 10 Credits kosten € 10,- (€ 1,- per bericht)
 • 25 Credits kosten € 22,50 (€ 0,90 per bericht)
 • 50 Credits kosten € 42,50 (€ 0,85 per bericht)
 • 95 Credits kosten € 75,- (€ 0,79 per bericht)
 • 275 Credits kosten € 200,- (€ 0,72 per bericht)

Je kunt betalen met iDeal of de discrete Paysafecard (een soort prepaid creditcard die je ook in de lokale supermarkt of online kunt kopen).

Wil je een gratis credit ontvangen?

Wil je gratis een extra credit ontvangen? Volg dan de stappen hieronder bij “Cu2” opzeggen tot je op de kop met Account verwijderen hebt geklikt. Je zult dan zien dat er een extra credit aan je account is toegevoegd om je over te halen toch nog even lid te blijven. Klik nu weg van de pagina en zeg je profiel natuurlijk niet daadwerkelijk op. Helaas is dit slechts eenmalig te doen, maar toch leuk omdat je gratis een extra berichtje kunt versturen.


Support & veiligheid

Elke pagina en dus ook je berichtjes en zoekopdrachten worden bij Cu2 keurig versleuteld met een veilig SSL-certificaat. Je hebt dus de garantie dat niemand stiekem mee kan lezen bij wat je zegt of doet. Ook is het gewoon mogelijk om een volledig anoniem profiel zonder foto aan te maken, al moet je dan wel rekening houden met wat minder reacties.

Tot slot kun je ook helemaal zelf bepalen wanneer je wel of geen berichtjes wilt ontvangen van de site. Dat doe je door bij Accountinstellingen op E-mail instellingen te klikken. Daar kun je precies aangeven of je notificaties wilt ontvangen en op welke momenten dat wel of juist niet moet gebeuren.

Contactgegevens

Cu2 wordt beheerd door het bedrijf MaxSecure Limited dat in Hong Kong en dus niet in Nederland is gevestigd. Het bedrijf vermeldt op zijn site een KVK-nummer, maar dat is in elk geval bij de Nederlandse Kamer van Koophandel niet bekend. Waarschijnlijk gaat dit dus om het registratienummer in Hong Kong.

Dit zijn de huidige gegevens van het bedrijf achter Cu2:

MaxSecure Limited
20th Floor, Central Tower
28 Queen’s Road Central
Hong Kong


Bekendheid

Cu2 is niet een heel bekende site maar toch populair bij zowel mannen als vrouwen die zin hebben om vrijblijvend te flirten of erotisch getint te chatten. De kans dat je ooit een radiocommercial of televisiespotje van Cu2 voorbij zult zien komen is klein, maar online maakt de site af en toe wel reclame. Zo is er toch een gestage stroom nieuwe leden op de site actief.


Cu2 opzeggen

Cu2 kun je helemaal zelf opzeggen zonder tussenkomst van de helpdesk. Dat doe je door de volgende stappen te doorlopen:

 1. Log eerst in op je profiel bij Cu2 wanneer je dat nog niet had gedaan.
 2. Ga dan naar je profielinstellingen door in de menubalk op de knop Account te klikken.
 3. Scrol helemaal omlaag en klik onderaan de pagina op de link Account verwijderen.
 4. Je komt nu op een pagina terecht waar nog even wordt uitgelegd wat er allemaal verdwijnt als je je inderdaad uitschrijft.
 5. Klik om te bevestigen op de knop Je account verwijderen.

Nu worden alle gegevens op de website direct verwijderd en word je meteen automatisch uitgelogd. Let er wel op dat dit betekent dat al je berichtjes en contact ook verdwijnen, net als het tegoed aan credits dat je eventueel nog open had staan.


Onze ervaringen met Cu2 online

Pluspunten:
 • Veel zinnenprikkelende profielen
 • Discreet chatten en flirten
Minpunten:
 • Twijfel of alle leden echt zijn
Probeer Cu2 online gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies