• Onafhankelijk vergelijken
 • Totaal 211 datingsites
 • Altijd een site die bij je past

Review datingsite 50liefde

Liefde kent natuurlijk geen leeftijd. De datingsite 50liefde focust zich daarom speciaal op de 50 plussers. De datingsite is er niet alleen voor de 50 plusser die serieus op zoek is naar een nieuwe liefde, maar ook voor iemand die bijvoorbeeld een nieuwe vriendschap wil.

Anders dan andere datingsites merk je aan alles dat deze datingsite er speciaal is voor de 50 plusser. Zo is de datingsite erg gebruiksvriendelijk door de grote knoppen en makkelijke navigatie. Ook vindt op de website informatie en tips van andere leeftijdsgenoten op het gebied van dating. Een ideale datingsite om contact te leggen met gelijkgestemde leden die zich in dezelfde levensfase als jij bevinden.

Pluspunten

 • Leuke extra functies zoals matchgame en chatbox
 • Bij het duurste pakket 100% contactgarantie
 • Goede klantenservice met advies op maat
 • Zeer gemakkelijk in gebruik

Minpunten

 • Minder groot dan de concurrenten


50Liefde functies

Als je de website bezoekt zie je meteen staan dat je je gratis kunt aanmelden. Een handige manier om uit te vinden of deze datingsite misschien iets voor jou is. Als je je gratis aanmeldt bij 50liefde kun je meteen van veel functies gebruik maken op de datingsite. Eigenlijk zijn alle ingrediënten al aanwezig om de eerste stap te zetten in het leggen van contact via internet.

Met een gratis account kun je het volgende:

 • zien wie er online is
 • recente activiteiten bekijken in de newsfeed
 • je partnervoorstellen bekijken
 • beperkt een leuke matchgame spelen
 • een nieuwe match zoeken op basis van zoekcriteria
 • de profielfoto bekijken van iemand
 • profielen bezoeken en lezen
 • een smile versturen naar iemand

Uitgebreide zoekfunctie
Met de handige zoekfunctie kun je snel nieuwe matches vinden. Je kunt zoeken op leeftijd, provincie, of iemand online is op dit moment en of je iemand wil vinden met profielfoto. Daarnaast kun je ook iemand zoeken op basis van iemands naam. Dat lijkt misschien een beetje vreemd, maar kan handig zijn wanneer je iemand wilt opzoeken, maar nog geen contact hebt gelegd.

Matchgame
Op de homepage vind je de optie om een leuke matchgame te spelen. Het is een hele makkelijke manier van contact leggen. De site laat automatisch een profielfoto met bijbehorende naam zien, waarbij je vervolgens op een vinkje of een kruisje kunt klikken. Als je een vinkje stuurt krijgt diegene daarvan een melding en bij een kruisje krijgt diegene dit niet te weten.


Inschrijfproces

Het inschrijven op 50liefde is makkelijk en overzichtelijk. Je bent niet urenlang bezig om een vragenlijst in te vullen, maar kunt zelf kiezen hoeveel informatie je wilt geven. Allereerst wordt er gevraagd om je algemene gegevens, zoals je leeftijd en je woonplaats.

In een open veld kun je daarna een omschrijving geven van jezelf. Ditzelfde doe je vervolgens over degene waarnaar je op zoek bent. Je kunt hier bijvoorbeeld iemand zijn uiterlijk, innerlijk of persoonlijkheid omschrijven. 50liefde geeft als tip om hier een goede omschrijving te geven. Op die manier zorg je namelijk dat niet iedereen reageert op je profiel, maar wel de juiste persoon. Wil je wat extra informatie prijsgeven over jezelf, dan kan dat. Misschien vind je het wel belangrijk om te vertellen dat je een bepaalde religie hebt of dat je een absolute niet-roker bent.

Daarna is het tijd om erachter te komen waar je interesses liggen. In verschillende categorieën kun je aankruisen waar je van houdt. De categorieën waar je uit kunt kiezen, zijn: diversen, cultuur, sport en muziek. Om je profiel overzichtelijk te houden kun je hier maximaal 10 interesses aankruisen. Kan je niet kiezen en wil je toch nog even noemen dat je het heerlijk vindt om lekker met je handen in de aarde te wroeten tijdens het tuinieren? Geen zorgen, want er is genoeg ruimte om dit alsnog op je profiel te benoemen.

Het profiel wordt compleet gemaakt door het uploaden van een profielfoto en eventueel andere foto’s. 50liefde geeft aan dat een profiel met een profielfoto 3 keer vaker wordt bezocht. Het loont dus wel om een profielfoto te uploaden. Een pluspunt bij het aanmaken van je profiel is dat je niet direct overal antwoord op hoeft te geven. Wil je nog even nadenken over hoe je iets moet verwoorden, dan kun je op elk moment je profiel wijzigen of nieuwe informatie toevoegen.


Gebruiksgemak van de website

De website van 50liefde scoort goed op het gebied van gebruiksgemak. Dat zit hem met name in de lay-out van de website. Alle informatie staat beknopt en duidelijk weergegeven. Via grote en duidelijke knoppen word je gemakkelijk door het aanmeldproces heen geleid.

Ook op het dashboard kun je de informatie die je zoekt makkelijk vinden. Je hoeft je bril er niet meteen bij te pakken om kleine letters te lezen en er staat niet teveel tekst op het dashboard. Dit zorgt ervoor dat de website goed te bedienen is voor ouderen.


Doelgroep van 50Liefde

Het idee dat internetdaten niet weggelegd is voor ouderen is allang achterhaald. De wat oudere doelgroep weet de weg naar de online datingwereld ook goed te vinden. En daar weet 50liefde goed op in te spelen. 50liefde is een datingsite speciaal voor de 50 plusser die serieus op zoek is naar een date, relatie of vriendschap.

50liefde is misschien niet de grootste datingsite, maar wel een erg actieve. Dagelijks worden er duizenden berichten en glimlachen verstuurd. Ook melden dagelijks honderden nieuwe leden zich aan. Op de datingsite zijn iets meer vrouwen te vinden dan mannen. Van de 50 plussers is namelijk 57% vrouw en 43% man. In 1 op de 3 gevallen vindt een single die zich inschrijft bij 50liefde een nieuwe partner. Kortom, een datingsite met een hoog succesratio.


Beveiliging van de datingsite

Bij 50liefde staat veilig daten voorop. Als je online bent op de site wordt er gebruik gemaakt van een beveiligde https verbinding. Als je gegevens invult op de site wordt deze geëncodeerd middels het ssl certificaat, zodat je privacygevoelige informatie nooit zomaar op straat komt te liggen.

50liefde heeft daarnaast een klantenservice die elke dag handmatig profielen controleert op echtheid. Als je iets niet helemaal vertrouwt dan kun je via de optie ‘rapporteren’ een waarschuwing sturen naar de klantenservice. Na onderzoek wordt het profiel dan verwijderd van de datingsite.

50liefde is helaas niet aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten of de Thuiswinkel Waarborg.

Tips voor veilig daten
Op de website geeft 50liefde enkele tips om veilig online te daten. Wees bijvoorbeeld voorzichtig met het geven van persoonlijke informatie. Geef niet meteen je achternaam en leg eerst contact via het anonieme berichtensysteem van 50liefde. Daarnaast geeft de datingssite aan dat je fraudeurs vaak kunt herkennen aan een aantal zaken. Zo spreken ze vaak gebrekkig Nederlands, doen ze het voorstel om via andere kanalen te communiceren, praten ze op een romantische en intieme manier en laten ze doorschemeren dat ze geld nodig hebben.

Andere tips om datingfraude te voorkomen en veilig te daten, lees je hier.


Hoe bekend is deze datingsite?

50liefde is qua bekendheid misschien niet vergelijkbaar met de ‘grote jongens’ onder de datingsites. Dit komt met name omdat de datingsite een kleine en bewuste doelgroep heeft. Toch vinden elke dag nieuwe singles hun weg naar de datingsite.

De datingsite is daarnaast onder de aandacht gebracht in het RTL4 programma ‘Altijd Jong’. in het magazine ‘Vrouw’ van De Telegraaf en op Nu.nl.


Contact met 50liefde klantenservice

Bij de rubriek ‘Help’ op de website kun je veel informatie vinden over bijvoorbeeld instellingen, lidmaatschappen, berichten of betalingen. Kom je er niet helemaal uit of heb je een vraag, dan staat de klantenservice voor je klaar. Je kunt contact opnemen middels het contactformulier op de website, via de telefoon of per e-mail.

Adres:
50Liefde.nl is onderdeel van:

ConnectionBuilders
Stationsstraat 7
3451 BV Vleuten
Nederland
KVK: 65485041

Telefoonnummer: 085-4013450 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur)

E-mail: helpdesk@50liefde.nl

Advies en datingtips

Er wordt op de website geen professionele datehulp aangeboden, maar ze geven aan je graag op weg te helpen en voor je klaar te staan. Heb je een duwtje in de goede richting nodig, dan kun je op de website zelf al heel veel lezen over het liefdesleven en het daten. Onder het kopje ‘blog’ vind je leuke feitjes en lees je verschillende tips. Daarnaast is er op de website een aparte pagina met succesverhalen.
Wil je bijvoorbeeld weten wat de ervaring op de datingsite is van iemand anders of hoe een eerste date uiteindelijk is opgebloeid tot een serieuze relatie? Er staat hier genoeg leesvoer voor je klaar om te leren van andere mensen, geïnspireerd te raken of gewoon om te kijken of 50liefde iets voor jou is.


Kosten 50liefde

Wil je meer uit de datingsite halen, dan kun je kiezen uit drie betaalde pakketten. Je hebt de keuze uit een 3-maanden, 6-maanden of 12-maanden premium pakket. Het goedkoopste pakket is 17,99 per maand en het duurste pakket is 29,99 per maand.

Het voordeel van een lidmaatschap is, dat je meer functies hebt waar je gebruik van kan maken. Zo kun je onbeperkt berichten sturen en lezen, Alle foto’s bekijken op profielen, bezoekers van jouw profiel zien en uitgebreid zoeken naar nieuwe matches.


Uitschrijven bij 50Liefde

Nadat je premium lidmaatschap bij 50liefde voorbij is, wordt het lidmaatschap automatisch verlengt voor de volgende maand. Het is gemakkelijk om je automatische incasso stop te zetten. Ga hiervoor naar je ‘instellingen’ toe op je profiel en klik op ‘stopzetten premium lidmaatschap’.

Als je een lidmaatschap afsluit, dan kun je er direct gebruik van maken. Wil je gebruik maken van het herroepingsrecht dan kun je een formulier invullen en naar de klantenservice sturen. Als je tot die tijd geen gebruik hebt gemaakt van premium functies, zoals het openen en sturen van berichten dan heb je recht op restitutie. Deze restitutie zal binnen 14 dagen plaatsvinden.Heb je ervaring met 50liefde?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen 50liefde

Review geschreven door Angela
11 december 2018

Na scheiding weer aan het daten

Goedenavond,

Het viel voor mij best zwaar na een scheiding. Echter moeten we door maar dat wilde ik niet alleen doen. Gelukkig heeft 50liefde het voor mij makkelijker gemaakt iemand te kunnen vinden die mij aanvult. Dankzij het gebruik van een 10 daags proefabonnement ben ik leuk in contact gekomen met meerdere mannen. 10 dagen zijn dan zo om, dus verlengd naar een jaar abonnement.

In totaal 3 ontmoetingen gehad. die mij goed bevielen. 1 sprong er tussen uit en sindsdien mijn nieuwe partner. Ik begrijp de verwarring en misschien de negativiteit van sommige mensen. Maar ik vind dat je pas echt kan oordelen als je zelf weet hoe de website in elkaar steekt.

Bij deze is 50liefde ook zeker een aanrader voor senioren singles!

Review geschreven door Lianne
5 december 2018

gelukkig via de site

Goedemiddag,

Ik ben het volledig eens met Danielle. Het is mij ook gewoon positief bevallen en niet zo negatief als iedereen schrijft. Goed contact gehad met mannen, site is gebruiksvriendelijk en je weet gelijk waar je aan toe bent.

Het zoeken naar een man duurde voor mij niet heel lang, ik ben een kleine 7 maanden actief geweest. Wij zijn nu erg gelukkig en raden het andere senioren ook aan!

Review geschreven door Danielle
30 november 2018

positief over 50plus

Goedenavond allemaal,

Om te beginnen vind ik de stap naar het online dating al heel wat voor senioren. Zeker als je het helemaal niet gewend bent. Daarnaast had ik moeite om 50liefde te betreden van veel negatieve reacties. Echter wilde ik het zelf ervaren of dat daadwerkelijk zo was.

Ik kan jullie persoonlijk vertellen dat dit to-taal niet het geval was. Ik heb het erg positief ervaren, tenslotte draait alles om het vinden van een nieuwe liefde. Dat is bij mij in ieder geval gelukt en ben daar heel erg blij mee. Gebruiksvriendelijk, zeg optijd je abonnement op, de 3 & 10 daagse abonnementen worden niet meer automatisch verlengd, dus dat is allemaal achterhaald. Gewoon prima bevallen, daarbij ook een aanrader!

Danielle

Review geschreven door Gert
22 november 2018

Nieuwe partner gevonden

hallo,

een vriendelijke datingsite die ik positief heb ervaren. Al met al tevreden, 6 maanden abonnement genomen en dit is me goed bevallen.

Ik kan gelukkig zeggen dat ik er een nieuwe partner aan heb overgehouden.

Gert

Review geschreven door Joke
13 november 2018

gebruiksvriendelijk

Goedemiddag,

een goed ervaring gehad met deze gebruiksvriendelijke datingsite. Al met al zeer meegevallen. Ik ben nooit thuis geweest in het online daten maar het werd gewoon tijd voor mij. Ik ben zelf erg kieskeurig maar bij 50liefde is er genoeg 'keus'! Leuke mannen, aardige mannen en leuk contact.

Heeft voor mij 9 maanden geduurd voor ik een partner heb gekregen, maar het proces daarvoor is zeer aangenaam en aan te raden voor iedereen die op zoek is naar leuk contact!

Review geschreven door Wessel
8 november 2018

Positief

Mensen,

een positief bericht van een positief iemand. Het begon allemaal op 4 April dit jaar. Mijzelf geregistreerd en op zoek gegaan naar een leuke spontane vrouw. Die zijn er bij 50liefde in overvloed waarbij ik leuke gesprekken heb gehad. Met sommige nog op date geweest, maar er kan er maar 1 de ;ware; zijn! Karin sprong er voor mij tussen uit en sinds Oktober dit jaar zijn wij gelukkig samen en kan ik haar mijn partner noemen.

Review geschreven door Bart
1 november 2018

leuk contact opgedaan

Goedemiddag,

Fijn daten. Gewoon een erg fijne datingsite. Een abonnement doet wonderen, lang contact gehad en leuk contact ook vooral. Ga zo door zou ik zeggen

Kort maar krachtig

Review geschreven door Margot
29 oktober 2018

veel mogelijkheden

Bedankt voor de mogelijkheden op 50liefde. Een zeer zoete datingsite waar het voor mij heel erg leuk was om contacten met andere mannen te leggen. Het duurde niet lang voor ik in aanraking kwam met een zeer attente man.

Aanmelden: Makkelijk
Gebruiksvriendelijkheid: Hoog
Abonnementskosten: Te overzien
Leden: Veel

Kortom, mijn nieuwe partner en ik gaan genieten.

Bedankt

Review geschreven door Jelle
29 oktober 2018

veel actieve leden

Een fijne datingsite met veel actieve mensen. Dit was voor mij erg belangrijk omdat ik graag wilde dat ik snel in contact kwam met spontane vrouwen. Enige minpunt was voor mij het aanmelden, vond het een beetje omslachtig, maar de klantenservice staat je erg professioneel te woord.

Een regulier abonnement is voor mij voldoende geweest, je zit dan met een maand opzegtermijn maar hier stoorde ik mij niet aan. (let op als je niet aangeeft na 3-6-9-12 maanden dat je wil stoppen, wordt het een automatisch incasso).

Prima datingsite, leuke vrouw leren kennen en we zijn druk bezig met het plannen voor een leuke vakantie samen.

Bedankt!

Review geschreven door Pauline
22 oktober 2018

Relatie gevonden

Heel erg fijn om hier gedate te hebben. Als 56 jarige vind ik het knap lastig om zo iets te doen. Met name het uitzoeken van een datingsite die op senioren gericht is, is erg lastig. Gelukkig is 50liefde een fijne datingsite waarbij ik goed uit de voeten kwam. Dankzij de professionele klantenservice ben ik verder gekomen op de site, ik bleef hangen ergens.

Heb een leuke man leren kennen die ook actief was op 50liefde en we hebben erg leuk contact gehad.Het klikte eigenlijk direct. Toen hebben we een afspraak gemaakt en ergens een drankje gedaan.
We hebben een relatie met elkaar en kunnen met trots zeggen dat dit mogelijk gemaakt is door 50liefde. Bedankt!

Review geschreven door Richard
17 oktober 2018

Dankuwel

Bedankt voor de bewezen diensten zal ik maar zeggen. Een erg fijne dating site die het voor mij mogelijk maakte een nieuwe vrouwelijke partner te kunnen vinden. Ik ben sinds mijn 43e single, zonder enig probleem in principe. Maar toch miste ik een wederhelft.

Door een regulier abonnement af te sluiten ben ik gaan zoeken naar leuk contact. 50liefde heeft genoeg leden die hier ook naar op zoek zijn, het duurde voor mij dus ook niet lang voor ik een leuke vrouw heb leren kennen.

Wederom bedankt
Richard

Review geschreven door Kim
10 oktober 2018

Erg tevreden over 50liefde

Ik kan eigenlijk niets anders zeggen dat ik erg tevreden bent met de diensten van 50liefde. Het was voor mij geen onbekend terrein, daten op internet. Ik kan wel begrijpen dat veel 50+ers dit wel hebben.

Ik kwam eigenlijk gelijk in een goed sfeertje van mensen terecht bij 50liefde. Persoonlijk vind ik het prettig om mijzelf op een datingsite aan te melden, mensen komen daar namelijk met dezelfde interesses. Doordat je makkelijk contact kan leggen met de mensen op 50liefde, heeft dit mij erg gelukkig gemaakt. Ik heb er namelijk een nieuwe partner aan over gehouden waarmee ik nu samen kan oud worden.

Al met al, geslaagd en een absolute aanrader voor andere leeftijdsgenoten.

Review geschreven door Leona
9 oktober 2018

Duurde even maar succesvol!

Erg fijne datingsite voor mij als 50+. 10 jaar lang single geweest maar niet tevreden over de situatie en miste echt een partner.

50 liefde gaf mij een nieuwe kans, en maakte mij gelukkig met een nieuwe man. Het duurde wel even voor ik in contact kwam met iemand waar ik het mee kon vinden. Maar aan senioren geen gebrek.

Het reguliere abonnement heeft prima gewerkt voor mij, waar een maandje opzegtermijn op zat. Maar hierdoor heb ik wel een nieuwe partner kunnen vinden.

Review geschreven door Sascha
9 oktober 2018

50 Liefde maakt het waar

Leuke datingsite hoor. 50liefde maakt het gewoon waar, althans voor mij dan. Heb mogen ervaren hoe is het om online te gaan daten. Hiervoor was ik daar niet in thuis.

Ik ben best veel van huis mijn vorige man kon daar helaas niet zo goed mee omgaan dus besloot om zijn liefde elders te gaan zoeken. Dat deed me wel wat, maar ik moest ook gewoon verder.

Daarom ben ik gebruik gaan maken van 50liefde, ideaal voor senioren als je het mij vraagt. Ik kwam gelijk in contact met diverse mannen waar jij je wensen eigenlijk al naar hebt! Super leuk en gebruiksvriendelijk allemaal! Vond het daarom ook een 5 sterren beoordeling waard.

Ik ben een klein maandje nu samen met een man die ik hier heb leren kennen. Gaat allemaal erg naar behoren, ben dus blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze leuke datingsite.

Review geschreven door Freek
5 oktober 2018

werkt zeer fijn

Dit vind ik wel een positief bericht waard. 50liefde werkte voor mij zeer goed. Ik heb mijzelf aangemeld met een regulier abonnement (let op wel een maand opzeg termijn), en kwam gelijk in contact met diverse leden!

In eerste instantie wilde ik gewoon leuk contact met andere vrouwen om te kijken hoe dat nou precies is. Ik had er nog weinig ervaring mee. Maar door de gebruiksvriendelijkheid van de website kwam ik er al snel achter dat het makkelijk was om contact te zoeken. Ik ben denk ik ongeveer 3 maanden actief geweest (elke dag online) waarbij ik een nieuwe partner aan heb over gehouden. Uiteindelijk toch allemaal waard geweest..

Stikt ook van de 50+ers die zich hebben aangemeld op 50liefde. Heel erg fijn als je op zoek bent / was zoals ik.

Kortom, voor mij heeft het gewerkt, bedankt!
Freek

Review geschreven door Jolanda
2 oktober 2018

ideaal

Leuke site met veel mensen! Hier zocht ik ook echt naar, veel actieve mensen die daar maar voor 1 ding komen. Hun nieuwe liefde opzoeken. Dat was voor mij erg belangrijk en gelukkig heeft 50liefde genoeg actieve leden om dat te kunnen realiseren.

Na het aanmelden ging ik eigenlijk gewoon een beetje speuren naar mannen die mij interesses hadden. Daar kwamen er een X aantal in naar voren. Leuk contact gehad met alle mannen daar, maar ben met 2 wat wezen drinken, soort van 'blinddate' eigenlijk (beide hadden geen profielfoto). Tot mijn verbazing waren dit 2 knappe mannen! Keus gemaakt en vervolgens een relatie met hem begonnen.

Kan dus eigenlijk niets anders zeggen dat ik hartstikke blij ben met 50liefde. Een ideale datingsite voor senioren zoals ik!

Review geschreven door Andre
24 september 2018

Goede klantenservice

Erg leuke en vriendelijke datingsite als je het mij vraagt. Al een tijd bezig om een datingsite zoals 50liefde te vinden, echter zonder successen. Gelukkig kwam ik 50liefde tegen, leuke site en makkelijk te overzien voor senioren zoals ik.

De reden dat ik gebruik maakte 50liefde is omdat ik een tijd geleden ben gescheiden van mijn ex vrouw. Het werd weer eens tijd dat ik een nieuwe vrouw leerde kennen. Bij 50liefde werd mij dat erg makkelijk gemaakt en kwam ik op een leuke manier in contact met diverse vrouwen. Dat is hoe het hoort vind ik.

Toch waren sommige dingen een beetje onduidelijk voor me en heb ik geprobeerd de klantenservice te bellen, die stonden mij erg goed en professioneel te woord en hebben mij geholpen. Uiteindelijk heb ik een nieuwe vrouw gevonden en hebben het samen erg goed.

Andre

Review geschreven door Dyonne
11 september 2018

veel actieve leden

Sinds mijn 30e al single geweest. Ik vond het wel eens tijd om een nieuwe partner in mijn leven te vinden. Heb wat onderzoek gedaan voor mensen die 50+ zijn en terecht kunnen op datingsites. Dit was voor mij wel een een moeilijke stap omdat ik hier nooit gebruik van heb gemaakt. Ik kwam hierbij uit bij 50liefde, en gelukkig wordt het je erg makkelijk gemaakt hier, ik stond verbaasd van het aantal leden wat actief is op deze site ha ha. Tussen al die leden zat mijn huidige partner Frank, die kan mij nu onderhand lezen en schrijven. Erg bedankt en zeker een aanrader voor andere 50+ singles die opzoek zijn naar vriendschap of meer. Senior of niet, iedereen verdient een partner in het leven.

Review geschreven door Frans
2 januari 2018

Automatische incasso

Dit is daadwerkelijk een oplichtersbende en helaas ben ik niet de enige die er zo over denkt, getuige de negatieve ervaringen van mensen die op internet circuleren.
Na een proefperiode genomen te hebben ging deze automatisch over in een abonnement waarbij elke maand € 40,- via automatische incasso werd afgeschreven. Daarvoor had ik geen toestemming gegeven. De tweede automatische incasso voor de komende maand, heb ik ruim voor afloop van de eerste maandelijkse termijn geblokkeerd, toen nog met de intentie het abonnement over te zetten naar een goedkoper abonnement. Onmiddellijk kreeg ik een bericht of ik even € 85,- wilde dokken. Dit bedrag betrof niet alleen de komende maand, maar ook de maand daarna. Bovendien werd mijn profiel onmiddellijk geblokkeerd, ondanks het gegeven dat de eerste maand, waarvoor ik al had betaald, nog niet voorbij was!! Ik heb ze aan het verstand proberen te peuteren, dat ik, gezien de opzegtermijn van een maand, hen nog slechts een maand verschuldigd zou zijn en heb ze verzocht mijn profiel weer te activeren, maar 50"liefde" reageerde slechts met meer dreigementen. De maat was vol en ik heb het abonnement opgezegd en ook niks meer betaald; mijn profiel was immers door 50"liefde" voortijdig geblokkeerd. De dreigementen gingen nu over in dreigbrieven van CBincasso, die is verbonden met 50"liefde". Nu kwamen er ook nog eens incassokosten (€ 40,-) bij en ze dreigden met een proces die me duur zou komen te staan. Uiteraard heb ik niets betaald, want ze hadden geen poot om op te staan.
Ook bevat de site veel fake-profielen die je blijven bestoken terwijl het profiel is geblokkeerd.
Op 18 maart 2017 zijn bij Radar-radio ook dubieuze praktijken van 50"liefde" aan de orde gesteld en heeft Anneke van Kesteren van het Juridisch Loket hen de oren gewassen.

Review geschreven door Liselotte
4 december 2017

bekend van tv

oplichters naar mijn mening. mooie verhalen en 'bekend van tv' maar in werkelijkheid is het gewoon bedrog.

Review geschreven door Peter
14 juli 2017

veel fakers

Vele fake dames profielen aanwezig. Als je je als man aanmeld zonder foto dan heb je binnen de kortste keren vele mails van aantrekkelijke dames van alle leeftijden. Had een 2de profiel aangemaakt waar ik 20 jaar ouder was en kreeg van exact dezelfde vrouwen profielen een bericht.

Ze zijn ook door de Stichting Reclame Code op de vingers getikt.

Review geschreven door Jasper
23 juni 2017

Mijn opa

Een prima datingsite voor senioren. Ik heb mijn grootvader geholpen om zich in te schrijven op deze site en ondanks dat mijn opa niet echt technisch onderlegd is wist hij snel zijn weg te vinden in het online daten.

Het lukt hem nu ook zonder mij om in te loggen en zijn berichten inbox te controleren. Toch fijn dat ook mensen op leeftijd op deze manier nog kunnen online daten.

Review geschreven door Paulus
12 april 2017

niet succesvol maar wel goed

Heel fijn die site van 50liefde, heel makkelijk als je niet zo goed bent met je computer. Niet succesvol geweest op 50liefde maar dat kwam doordat ik niet zomaar tevreden ben, ik kan iedereen aanraden om zich bij 50liefde in te schrijven!

Review geschreven door Door
1 februari 2017

leuk

Zeer goede ervaringen met de datingsite 50liefde. Toen ik mij in eerste instantie inschreef wist ik niet helemaal wat ik moest verwachten en of ik het wel moest doen. Uiteindelijk op aanraden van een vriend toch ingeschreven en het is heel leuk.

Review geschreven door annemaria
22 november 2016

gezegend

ik heb theo ontmoet op 50liefde en afgesproken. we hebben elkaar gevonden in ons leven het is een zegen. ze hebben mij gevraagd om mijn reactie hier neer te zetten. nou ik ben erg tevreden zonder het internet was het voor mij moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten maar op 50liefde.nl lukte dat hartstikke prima. theo en ik zijn heel gelukkig samen en gaan samenwonen.


50liefde details

Website http://www.50liefde.nl
Categorie 50plus & Senioren
Beoordeling
Ervaringen 84% aanbevolen, 30 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid ja
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp nee

Gerelateerde sites

50plusMatch

50plus & Senioren

SeniorenGeluk

50plus & Senioren

be2

50plus & Senioren

Ourtime

50plus & Senioren

VijftigPlusDating

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement