Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Bizzkiss datingsite review

Bizzkiss
Bekijk top 10 datingsites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Bizzkiss is een datingsite die speciaal is bedoeld voor vrijgezelle ondernemers die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Omdat er alleen ondernemers lid kunnen worden op de site weet je zeker dat je met singles in contact zult komen die net als jij geen standaard 9 tot 5 bestaan hebben. Wanneer je het lastig vindt om een relatie te vinden (en/of in stand te houden) met iemand die zelf niet snapt welke uitdagingen je daar als ondernemer bij ondervindt, dan kan de site ideaal voor je zijn om alsnog gewoon de liefde van je leven te vinden.

Waarom kies je voor Bizzkiss?
 • Speciaal voor single ondernemers
 • Gelijkgestemde mensen ontmoeten

Bizzkiss in het kort

Bizzkiss is een datingsite die zich speciaal richt op vrijgezelle ondernemers. Maar daar blijft het niet bij, want om te zorgen dat er alleen echte ondernemers lid worden op de site moet je er jezelf aanmelden op basis van je inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Door met je zakelijke of persoonlijke bankrekening een eurocent over te maken kan Bizzkiss de KvK-inschrijving aan je lidmaatschap koppelen. Er worden dankzij de automatische koppeling met de KvK ook meteen wat basale gegevens zoals je leeftijd ingeladen. Een unieke benadering dus, die ervoor moet zorgen dat single ondernemers echt kunnen gaan matchen met andere serieuze vrijgezellen die de uitdagingen van het ondernemerschap echt begrijpen.

blank


Functies van Bizzkiss

Met een gratis account bij Bizzkiss kun je van de volgende functies gebruik maken:

 • Een eigen profiel aanmaken en laten verifiëren.
 • Zoeken naar profielen.
 • Profielen bekijken.
 • Berichten ontvangen en lezen.

Extra functies met een betaald lidmaatschap

Met een betaald lidmaatschap kun je van handige functies gebruiken maken waardoor je ook echt in staat bent contact te leggen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om niet alleen berichtjes te lezen maar er ook op te antwoorden. En uiteraard kun je ook spontaan reacties versturen naar single ondernemers die je wel interessant lijken.


Inschrijven op Bizzkiss

De eerste stap van het inschrijven op Bizzkiss is heel snel en eenvoudig. Klik op de knop Inschrijven om naar het aanmeldformulier te gaan. Hieronder laten we zien wat je daar in moet vullen.

Het aanmeldformulier is redelijk beknopt maar wel heel belangrijk om meteen goed in te vullen. Dat begint al met je bedrijfsnaam, zorg dus dat die volledig klopt met hoe je bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven. Typ die naam en klik op je bedrijf in de lijst die verschijnt. Nu zal het nummer van je KvK-inschrijving in het veld verschijnen. Check voor de zekerheid dus even of dit echt klopt.

Het aanmeldformulier verder invullen

Kies vervolgens je eigen geslacht en dat van de vrijgezelle ondernemers die je wilt leren kennen. Typ ook meteen een profielnaam en vul tot slot zowel je e-mailadres als een zelfverzonnen wachtwoord in. Nadat je een vinkje hebt geplaatst dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van de site kun je op de knop Inschrijven klikken.

blank

Aanmelden met je KvK-nummer

Nu je jouw KvK-nummer door hebt gegeven en je inschrijving daarmee in werking is gezet vraagt Bizzkiss automatisch het volledige uittreksel van je onderneming op bij de Kamer van Koophandel. Daar staan enkele belangrijke gegevens over je vermeld, zoals je echt naam en je geboortedatum.

Een cent overmaken ter verificatie

Ondertussen word jij gevraagd om een eurocent over te maken naar Bizzkiss vanaf een bankrekening waar jouw naam op staat vermeld. De betaling verloopt veilig via de bekende betalingsprovider Mollie Payments en wordt afgerond via het betrouwbare iDeal platform. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over deze op het oog wat typische betaling van slechts 1 cent. Maar dat is dus puur bedoeld voor het verifiëren van je identiteit.

De profielverificatie

De uiteindelijke verificatie van je profiel is een handmatig proces. Medewerkers van de site zijn tussen 9.00 en 21.00 aanwezig dus wanneer je vlot goedgekeurd wilt worden is het slim om jezelf overdag in te schrijven. Een medewerker controleert handmatig je gegevens en als je toegelaten bent ontvang je daarover een e-mailbericht. Je kunt dan meteen inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je bij het aanmelden had gekozen.

Het profiel verder invullen

Nu je bent ingelogd op de site heb je toegang tot alle functies zoals profielen zoeken en bekijken. Je eigen profiel is echter wel nog heel kaal dus het is slim om dat eerst verder in te vullen. Dat kan bij je profielinstellingen. Daar kun je allerlei gegevens invoeren die voor een datingsite gebruikelijk zijn, zoals lichamelijke kenmerken en je interesses en voorkeuren. Ook leuke foto’s op je profiel plaatsen is natuurlijk geen enkel punt. Vanaf dit moment heb je gewoon een regulier datingprofiel, je bedrijfsgegevens zullen dus ook nergens getoond worden omdat dit niet echt relevant is voor het datingproces.


Doelgroep van Bizzkiss

Inmiddels zal het duidelijk zijn wat de doelgroep is waar datingsite Bizzkiss zich op richt: de single ondernemers in ons land. Volgens Bizzkiss zitten ondernemers namelijk heel anders in elkaar dan de gemiddeld man of vrouw in loondienst. Als ondernemer ben je nooit echt klaar met je werk en dat kan een behoorlijke weerslag hebben op je relatie of zelfs al op het daten zelf. Dan kan het heel fijn zijn om met andere ondernemers te daten, want die snappen zelf ook hoe dat is. Sterker nog, die singles zoeken waarschijnlijk ook een flexibele partner die begrijpt dat de eigen onderneming veel tijd en energie kost. Op die groep ondernemers focust Bizzkiss zich dus heel specifiek.


Bizzkiss beveiliging en privacy

Omdat alle profielen op Bizzkiss gevalideerd worden aan de hand van de KvK-inschrijving is de betrouwbaarheid van de profielen heel hoog. De meeste leden zijn zonder twijfel echte ondernemers uit Nederland. Dat zegt natuurlijk nog niets over hoe serieus die mensen op zoek zijn naar een relatie, maar aangezien ondernemers vaak een druk leven hebben is de kans groot dat ze geen onnodige tijd zullen verspillen aan nodeloos chatten op een datingsite.


Is er een datingapp beschikbaar?

Er is op dit moment geen dating app beschikbaar van Bizzkiss en het is ook onbekend of die er binnenkort zal komen. De datingsite is echter nog heel jong en volgens de modernste webstandaarden gebouwd. Dat betekent dat hij ook heel eenvoudig is te gebruiken op je smartphone. Schermen schalen perfect mee en alle functies werken gewoon prima.


Bekendheid

Bizzkiss is een heel jonge datingsite die in 2020 werd opgericht. De site is daarom nog niet heel populair, maar vanwege de unieke insteek van het platform is er een grote kans dat de bekendheid de komende tijd behoorlijk toe zal nemen. We verwachten dat de reclame-uitingen waarschijnlijk heel direct naar ondernemers toe zullen worden gedaan en wat minder op de Nederlandse single in het algemeen. Maar ben je zelf ondernemer en zoek je een gelijkgestemde partner, dan kun je nu alvast prima inschrijven en alvast beginnen met leuke vrijgezelle ondernemers leren kennen.


Contact met Bizzkiss

blank

De mogelijkheden om contact op te nemen met Bizzkiss zijn relatief beperkt. Hieronder vind je de adresgegevens en de bedrijfsgegevens en laten we zien wat de enige manier is om een vraag te stellen aan de klantenservice.

Adresgegevens:

BizzKiss B.V.
Lange Haven 32
3111CG Schiedam
Nederland

KvK-Nummer: 78135915
Helpdesk en klantenservice

De enige manier om met de helpdesk en klantenservice in contact te komen is door het contactformulier in te vullen. Dat formulier vind je door in het menu op de knop Contact te klikken. Wanneer je de live chat op de homepage (of een andere pagina op de site) opent zul je zien dat dit om hetzelfde contactformulier gaat. De live chat is dus niet echt live. Het maakt daardoor ook niet uit welke van deze twee opties je kiest, het resultaat is altijd dat er een mail wordt verstuurd waar de helpdesk (hopelijk binnen afzienbare tijd) op zal antwoorden.


Prijs van een betaald lidmaatschap

De volgende prijzen zijn verbonden aan een betaald lidmaatschap bij Bizzkiss:

 • De registratiebijdrage voor het aanmaken van een profiel kost € 0,01
 • Een lidmaatschap voor 30 dagen kost € 19,50
 • Een lidmaatschap voor 60 dagen kost € 35,00
 • Een lidmaatschap voor 90 dagen kost € 50,00
 • Een lidmaatschap voor 180 dagen kost € 95,00

Bizzkiss opzeggen

Wil je Bizzkiss graag opzeggen en je account laten verwijderen? Dan kun je dat zelfstandig regelen in de instellingen van je profiel. Klik op de knop Account → Instellingen en kies voor de optie Verwijderen. Die actie is niet meer te herstellen, want je profiel en alle instellingen voor je account worden meteen definitief van de site verwijderd.


Plus & minpunten

Pluspunten:
 • Speciaal voor single ondernemers
 • Gelijkgestemde mensen ontmoeten
Minpunten:
 • Omslachtige aanmeldingsprocedure
Bekijk top 10 datingsites
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over Bizzkiss

 • Minimaal 110 karakters
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen Bizzkiss

Ervaring geschreven door Linda
22 september 2021
Leuke site!

Ik had me in maart aangemeld en de laatste tijd komen er steeds meer leden bij. Je kan zien dat het een nieuwe site is, maar ze groeien wel steeds met iedere dag nieuwe mensen. Het enige dat mist is een app maar verder prima!

Ervaring geschreven door Rik
4 februari 2021
Onterechte incasso’s

Het bedrijf sluit zonder informering een abonnement voor je af. Klantenservice is slecht te bereiken. Niet een bedrijf met de beste intenties op het oog voor gebruikers.

Ervaring geschreven door Anoniem
4 januari 2021
Onterechte incasso

Het uitschrijven ging al moeizaam. Krijg nu na maanden!!! ineens een automatische incasso terwijl die allang stopgezet was. Alles bij elkaar doet dit vermoeden dat financiën de belangrijkste drijfveer zijn in plaats van kwaliteit leveren.

Ervaring geschreven door boris
5 oktober 2020
spam en fake dating site

Ik krijg iedere dag mails van deze site om me aan te melden terwijl ik hier nooit voor gevraagd heb en me nooit heb ingeschreven. Dit zijn fakers en spammers. Ga nooit in op deze mails van info@bizzkissmail.nl HET ZIJN OPLICHTERS!

Ervaring geschreven door Anoniem
27 augustus 2020
In opstartfase

De omslachtige aanmeldprocedure zie ik niet als minpunt. Wel is duidelijk dat dit netwerk nog moet groeien. Per 24/08 staan er 124 single vrouwelijke ondernemers ingeschreven. Heb ook een mail gestuurd aan de klantenservice, maar krijg geen antwoord. En dat terwijl ondernemers gewend zijn om snel te schakelen en te antwoorden. Dat is dus echt een dikke fail!

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement