Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Wat is een Lexa borrel?

Wat is een Lexa borrel?
Probeer Lexa gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Lexa.nl is een van de grootste datingsites van Nederland. Via de website kun je je inschrijven en snel veel nieuwe mensen ontmoeten. Wie weet zit de liefde van jouw leven ertussen. Omdat je via het internet elkaar minder snel face to face zult ontmoeten, organiseert Lexa per maand een aantal borrels. Tijdens deze single events kun je andere singles in levende lijve ontmoeten in plaats van via de datingsite. Maar hoe ziet een Lexa borrel er ongeveer uit?


Elke maand een borrel op een andere plek

Het grote voordeel aan de Lexa borrels is dat ze elke maand een aantal keren georganiseerd worden, op verschillende plekken in Nederland. Zo is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Op die manier ontmoet je andere singles die ook in je omgeving wonen. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de borrel van een andere stad bij te wonen, mocht afstand je niet uitmaken voor een nieuwe relatie.


Het moment om elkaar face to face te ontmoeten

Lexa borrels vinden plaats in een ontspannen en gezellige sfeer. Geen speeddating of andere geforceerde kennismakingen, maar een informele borrel in een leuk café. Daarnaast mag je tot drie vrienden meenemen als je dat prettig vindt. Zo voelt het net als een drankje doen met vrienden, maar dan wetende dat iedereen in het café single en op zoek is. Perfect!

Vergeet natuurlijk niet om juist nieuwe mensen te ontmoeten, dat is tenslotte de reden dat je op de borrel bent. Het kan namelijk zijn dat die ene leuke man of vrouw ineens voor je neus staat wiens profiel je al vaak hebt zien langskomen. Stap dan vooral op diegene af en begin een gesprek. Natuurlijk kan het ook zijn dat je al een aantal keer hebt gechat met jouw match, maar de desbetreffende persoon op de borrel voor het eerst gaat ontmoeten. Super spannend, maar een goed moment om een eerste ontmoeting te hebben.


Spanning voor de eerste ontmoeting

Wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet is het belangrijkste om jezelf te blijven. Je bent op zoek naar een goede match, en dat kan alleen als je je niet anders gaat voordoen dan je bent. Daarnaast is het belangrijk om een gesprek te beginnen en deze op gang te houden. Een goede indruk laat je achter door wanneer je daadwerkelijk geïnteresseerd bent in degene die tegenover je staat. Weet je soms niet precies wat je moet zeggen? Lees dan dit artikel voordat je naar een borrel gaat. Hierin staan 10 leuke vragen die je kunt stellen tijdens een eerste date. Of in dit geval dus: eerste borrel samen.

Probeer Lexa gratis
logo Lexa

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Lexa. Klik hier om alle artikelen over Lexa te bekijken.

Bekijk alles over Lexa »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies