• Onafhankelijk vergelijken
 • 221 datingsites & 27 apps
 • 465 tips & artikelen

Lexa Kosten: Hoe duur is een abonnement bij Lexa?

Laatst bijgewerkt: 15 september 2016

Als je overweegt om een abonnement voor Full Membership bij Lexa aan te schaffen, is het belangrijk dat je weet welke keuzes je hebt en hoeveel je dit gaat kosten. In dit artikel proberen we je advies te geven over de verschillende lidmaatschappen en de kosten die hier aan verbonden zijn.

Bij Lexa kun je je in eerste instantie volledig gratis inschrijven om eens rond te kijken en de sfeer te proeven van de website. Nadat je je hebt aangemeld, ben je wel erg beperkt in je functionaliteiten. Je kunt wel zoekopdrachten uitvoeren en profielen van andere gebruikers bekijken. Wil je volledig gebruik maken van de website, dan word je al snel gestimuleerd een Full Membership af te sluiten. Abonnementen bij Lexa zijn goedkoper als je voor een langere periode afsluit.

Full Membership 1 maand: €24,99
Prijs per maand: 24,99

Full Membership 3 maanden: €50,97
Prijs per maand €16,99

Full Membership 6 maanden (beste deal):59,94
Prijs per maand: €9,99

De kosten om gebruik te maken van Lexa

Functies van een Full Membership:

 • Berichten versturen en live chatten
 • Flirts en favorieten beheren en toevoegen
 • De shuffle-modus gebruiken
 • Automatische matches
 • 100% gecontroleerde profielen
 • Gebruik maken van de site en app op desktop, tablet en mobiel
 • Speciale kortingen op Lexa Events
 • Geen advertenties op de website

Betaalmethoden bij Lexa

Voor het afsluiten van een abonnement kun je van iDeal, creditcard (VISA, Mastercard, American Express of Diners) of Paypal gebruik maken.

Screenshot of Opera Internet Browser (03-03-16 14-38-29)

Verlenging van je abonnement

Bij het afsluiten ga je akkoord met de voorwaarden van Lexa waarbij je abonnement maandelijks automatisch verlengd wordt. Hiermee garandeert Lexa dat je je contacten en berichten niet zomaar verliest bij het aflopen van je membership. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je deze functie echter direct uitschakelen.

Boosts kopen

Naast de normale abonnementen heb je ook nog bonusfuncties. Zo kun je een booster aanschaffen om meer onder de aandacht te komen in de zoekresultaten. Zo heb je meer kans op matches.

 


Reacties

Reactie geschreven door Bram
26 april 2018

Abonnement automatisch verlengd

Bewust heb ik gekozen voor een abonnement van een maand. Nu ik wil opzeggen blijkt mijn abonnement nog 2 maanden door te blijven lopen.

Reactie geschreven door Paul Sla
3 december 2018

voorkomen dat je account wordt verlengd

3 stappenplan om te voorkomen dat je ongewenste afschrijvingen krijgt.
1; Bij inschrijven en starten met een betaald abonnement (full membership) is ga je naar de juiste instellingen, daar maak je keuze te maken van wel of niet automatisch betreffende site het door jou betaalde lidmaatschap te laten verlengen.

2; Vervolgens maak je een screenshot van de instellingen met je smartphone.

3; Ga naar je privé mail adres dat bij betreffende site bekend is als contact mail adres. Stuur aan betreffende site een bericht aan de klantenservice een e-mail en geef aan welke keuze je hebt gemaakt betreffende je abonnement.
Geef vriendelijk doch duidelijk aan, dat de instellingen omtrent lengte en kosten lidmaatschap, door jou gekozen is in je account. Geef ook dat dat deze instellingen zijn vastgelegd.
Vraag betreffende site om bevestiging per e-mail van de door jou ingestelde voorkeuren omtrent wel of niet automatisch te laten verlengen.

4, o ja, punt vier, Kijk regelmatig in je account bij betreffende site, of de instellingen wel of niet zijn veranderd zonder jouw inmenging dan wel door jouw vrije keuze en handelswijze.
Blijkt er iets onbedoeld te zijn verandert, schrijf per omgaande een bericht aan betreffende site, en maak vooral een nieuwe copy van de veranderde omstandigheden. Als dat noodzaak blijkt, dan heb je recht op enige genoegdoening en doorgaans wordt je dan als vorm van excuses enkele dagen extra volledig membership aangeboden/aangereikt. Vr. groet


Reactie plaatsen

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement