Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Tesamen.be datingsite review

Tesamen.be
Probeer Tesamen.be gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Tesamen.be profileert zich als een niet commerciële datingsite. Het is een datingsite die veel aandacht geeft aan de leden en ook erg veel informatie vraagt. Op deze manier is het voor hen mogelijk om een goede partner voor je te vinden. Hier kun je series op zoek naar een partner.

Waarom kies je voor Tesamen.be?
  • Je kunt veel informatie over de leden vinden
  • Hier kun je op zoek naar een serieuze relatie
  • Geen terugkomende kosten bij het duurste abonnement
Schrijf je gratis in bij Tesamen.be

Algemene informatie Tesamen.be

Wanneer je een bezoek aan Tesamen.be brengt dan kom je op een nette website die veel informatie geeft. Ten eerste wordt aangegeven dat het geen commerciële website is. Toch dien je wel te betalen om contact te kunnen leggen. Verder wordt aangegeven dat er veel aandacht voor de leden is.

Dit is zeker het geval. Er wordt veel informatie gevraagd en deze informatie wordt gebruikt om je te kunnen koppelen aan leuke singles. Dit gebeurt niet allemaal automatisch want er zijn echt mensen achter de website die je helpen leuke singles te ontmoeten. Zo heb je meer kans op een goede match en een leuke date.

blank


Mogelijkheden

Wat je vooral op zal vallen dat is dat er veel informatie staat bij de profielen. Er is echt ongelooflijk veel tekst en je komt dan ook echt alles over iemand te weten. Dit zul je zelf ook ondervinden als je je in gaat schrijven. Je moet dan veel vragen beantwoorden en dit lijkt soms een een enquête. Men wil bijvoorbeeld zelfs weten op welke manier je boodschappen doet.

Dit kan voor sommige singles een struikelblok zijn. Voor anderen is het juist ideaal want op dit aspect onderscheidt Tesamen.be zich wel. Het is niet maar alleen een korte tekst bij een profiel maar je leert iemand echt kennen. Zo weet je nog beter of deze persoon echt bij je zal passen. Heb je nu een leuk iemand gevonden dan is het sturen van een bericht erg eenvoudig.


Kosten

Je kunt met andere leden praten door berichten te sturen. Dit is gratis maar als je contactgegevens uit wilt wisselen dan moet je betalen. Er zijn hiervoor drie mogelijkheden:

Bevoorrecht lid

Dit kost € 96,00 en je kunt dan contactgegevens uitwisselen met andere bevoorrechte leden voor 3 maanden lang. Met basisleden kun je geen contactgegevens uitwisselen.

Bevoorrecht lid met extra mogelijkheden

Dit kost € 188,00 en je hebt dan als extra mogelijkheid dat je met drie basisleden onbeperkt kunt mailen en contactgegevens kunt uitwisselen. Het je niet met minimaal drie basisleden gemaild dan krijg je gratis een verlenging van 12 maanden.

Bevoorrecht steunend lid zonder tijdsbeperking

Dit kost € 237,00 en hiermee kun je onbeperkt en zo lang je wilt mailen met alle leden en contactgegevens uitwisselen. Schrijf je je uit omdat je iemand hebt gevonden en werkt de relatie niet dan kun je je weer inschrijven en je hebt dan weer dezelfde rechten. Dit geldt net zolang tot je de juiste partner hebt gevonden.


Plus & minpunten

Pluspunten:
  • Je kunt veel informatie over de leden vinden
  • Hier kun je op zoek naar een serieuze relatie
  • Geen terugkomende kosten bij het duurste abonnement
Minpunten:
  • Inschrijven duurt erg lang en je moet veel persoonlijke vragen invullen
Probeer Tesamen.be gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Review inzenden over Tesamen.be

  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement