Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Qupid datingsite review

Qupid
Probeer Qupid gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Een flinke ledendatabase, contactgarantie en een goede klantenservice die alle profielen op de site controleert; dat is waar de datingsite Qupid voor staat. De website biedt singles in Nederland de kans om in contact te komen met nieuwe mensen voor een relatie, vriendschap of om gewoon te daten zonder verdere verplichting.

De website oogt erg professioneel en transparant. In een paar simpele stappen schrijf je je in voor een gratis account. Hiermee kun je de website uitproberen en je eerste contacten via de datingsite leggen.

Waarom kies je voor Qupid?
  • Veel Nederlandse leden
  • Contactgarantie
  • Laagdrempelig, gemakkelijk contact
Schrijf je gratis in bij Qupid

Algemene informatie Qupid

Tijdens het inschrijven bij Qupid is het erg fijn dat je direct sturing krijgt bij het invullen van je profiel. Er wordt bijvoorbeeld versteld dat je meer succes hebt als je direct een profielfoto upload, en dat je 80% meer kans hebt om de juiste match te vinden wanneer je je profiel volledig invult.

Op het begin hoef deze informatie niet per sé in te vullen, dus kun je meteen rondkijken in de login-omgeving. Hier zie je direct wat andere gebruikers hebben gedeeld. Een soort chatbox waarbij je direct al kennis kunt maken met andere gebruikers op de website.

blank


Mogelijkheden

Het makkelijke aan Qupid is dat je zonder veel moeite al in contact komt met andere gebruikers. De laagdrempeligheid van het platform draagt hier goed aan bij. Zo zie je in het overzicht op de website gelijk welke gebruikers er online zijn. Je kunt ook een uitgebreide zoekopdracht uitvoeren zodat je precies kunt kijken welke leden op de site aan jouw eisen voldoen.

Hiernaast zien we veel functies die we op andere datingsites ook zien. Er is onder andere een postvak om al je berichten te ordenen, en een favorieten module zodat je profielen die je interessant vindt kunt opslaan.


Kosten

Qupid werkt met een creditsysteem waarmee je per bericht dat je uitwisselt moet betalen. Deze credits zijn niet goedkoop, maar je hebt de optie om diverse pakketten met korting aan te schaffen.

Pakket 10 credits: €10,00 (€1 per credit)
Pakket 25 credits: €22,50 (€0,90 per credit)
Pakket 50 credits: €42,50 (€0,85 per credit)
Pakket 100 credits: €80,00 (€0,80 per credit)
Pakket 275 credits: €200,00 (€0,72 per credit)


Onze ervaringen met Qupid

Pluspunten:
  • Veel Nederlandse leden
  • Contactgarantie
  • Laagdrempelig, gemakkelijk contact
Minpunten:
  • Alleen mogelijk om met credits te betalen
Probeer Qupid gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies