Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Datingeasy datingsite review

Datingeasy
Probeer Datingeasy gratis

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Bij de website van DatingEasy kun jij ook snel de man of vrouw van je dromen leren kennen. Het inschrijven gaat snel en is gratis en daarna kun je meteen op zoek gaan naar een leuk persoon om mee op date te gaan. Je zult zien dat er vele mannen en vrouwen aanwezig zijn en de kans op een leuke date is dan ook erg groot.

Waarom kies je voor Datingeasy?
 • Fotozapper laat je via een andere manier de leden kennen
 • Balk geeft aan in hoeverre je profiel compleet is
Schrijf je gratis in bij Datingeasy

Algemene informatie Datingeasy

DatingEasy is een leuke website waar jij ook snel en eevoudig in contact kunt komen met vele leuke personen die net als jij op zoek zijn naar een serieuze relatie. Natuurlijk begint alles met een leuke date en daar kun je dan als eerste naar op zoek gaan. Kijk maar eens bij de vele leden en je zult dan zien dat jij ook snel in contact zult gaan komen met leuke mensen die het alleen zijn ook zat zijn. Doordat er veel diversiteit in leden is zal het erg eenvoudig zijn om snel een leuke date te gaan afspreken.


Mogelijkheden

DatingEasy geeft je veel mogelijkheden. Zo kun je door de profielen gaan bladeren en bij je persoonlijke pagina zie je ook meteen wie er nieuw zijn en wie er onlangs hebben ingelogd. Verder worden de laatst toegevoegde foto’s getoond. Wil je op een andere manier de leden leren kennen dan kun je dit doen door de Fotozapper te gaan gebruiken. Dit is een middel om direct de foto’s van de leden te zien en je kunt dan ook meteen aangeven of je deze leuk vindt of niet. Zo leer je meteen al de leuke leden van deze datingwebsite kennen en kun je ook meteen laten weten dat je interesse hebt.


Kosten

Om van alle mogelijkheden van DatingEasy gebruik te maken die je onbeperkte toegang te hebben. De prijzen hiervan zijn als volgt:

 • 14 dagen onbeperkt toegang € 15,99
 • 30 dagen onbeperkt toegang € 27,99
 • 90 dagen onbeperkt toegang € 59,99

Vervolgens kun jij ook meteen op zoek naar de man of vrouw van jouw dromen.


Onze ervaringen met Datingeasy

Pluspunten:
 • Fotozapper laat je via een andere manier de leden kennen
 • Balk geeft aan in hoeverre je profiel compleet is
Minpunten:
  Probeer Datingeasy gratis
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies