Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

SinglesPlace datingsite review

SinglesPlace
Bekijk de beste gratis datingsites

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

De dating website SinglesPlace.nl is een site voor serieuze singles. De belangrijkste eigenschap van dit unieke dating platform wordt op de homepagina meteen duidelijk gemaakt. Zowel het aanmelden als het gebruik van alle functionaliteiten is namelijk 100% gratis.

Waarom kies je voor SinglesPlace?
 • 100% gratis
 • Webcam en voice chat
 • E-cards verzenden

Algemene informatie SinglesPlace

Wil je leuke singles ontmoeten maar hiervoor geen lidmaatschap kosten betalen dan ben je aan het goede adres op de website SinglesPlace.nl. De website controleert elke aanmelding op fictief beeldmateriaal of opvallende teksten. Op deze manier is er een betrouwbaar platform ontstaan waar je alleen in contact komt met serieuze en echte profielen.


Mogelijkheden

De website van SinglesPlace biedt enorm veel mogelijkheden. Natuurlijk kun je chatten met andere gebruikers maar de voice chat en webcam mogelijkheid zorgen voor een complete ervaring. Na het aanmelden kun je een uitgebreid profiel aanmaken met al je eigenschappen waarna je meteen kan reageren op profielen van anderen. Nog een ander leuke extra is het verzenden van Ecards. Weet je even geen openingszin of vindt je het lastig om contact te zoeken dan is dit digitale kaartje een leuke ijsbreker.

Nieuwe website
Sindskort is Singlesplace vernieuwd, de gehele website is in vernieuwend en in een fris jasje gestoken. De functionaliteiten zijn nog altijd hetzelfde en zoals je kunt verwachten bij Singlesplace zijn alle functies nog steeds volledig gratis.


Kosten

Als member kun je volledig gratis gebruik maken van alle functionaliteiten op de website. SinglesPlace is één van de weinige websites in Nederland en België waarbij er geen betaalde functies bestaan.


Onze ervaringen met SinglesPlace

Pluspunten:
 • 100% gratis
 • Webcam en voice chat
 • E-cards verzenden
Minpunten:
  Bekijk de beste gratis datingsites
  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

  © Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies