• Onafhankelijk vergelijken
 • Totaal 200 datingsites
 • Altijd een site die bij je past

Review datingsite Paiq

Paiq mogen we gerust een unieke datingwebsite noemen. Deze website doet het geheel anders dan de reguliere datingwebsites. Hier kun je niet bladeren door profielen maar leer je echt iemand kennen alvorens je weet hoe de andere persoon eruit ziet. Dit maakt Paiq een waardevolle datingwebsite.

Algemene informatie Paiq

Wanneer je bent ingeschreven dan gaat Paiq op zoek naar geschikte matches. Wanneer er een geschikte match is gevonden dan kun je de foto van deze persoon nog niet zien. De foto is onherkenbaar gemaakt en hoe te langer je in gesprek bent met iemand des te meer je van de foto gaat zien. Dit is erg goed gevonden aangezien je zo de persoon goed leert kennen zonder dat je meteen over het uiterlijk gaat oordelen. Om het systeem een goed beeld te laten krijgen van je voorkeuren kun je foto’s beoordelen en zo weet het systeem meteen welk type man of vrouw je voorkeur heeft.


“Paiq biedt een verfrissend alternatief voor saaie datingsites. Paiq biedt je de mogelijkheid om op een ongedwongen, laagdrempelige manier nieuwe mensen te ontmoeten.”

Mogelijkheden

Paiq biedt niet de mogelijkheid om door profielen te bladeren. Toch willen we dit zeker geen nadeel noemen. Door het intelligente systeem zul je altijd aan iemand gekoppeld worden waar je op valt. Naast het matchingsysteem kun je ook zien wie je bewonderaars zijn. Dit zijn dan mensen die jouw foto hoog beoordeeld hebben. Hier kun je ook contact mee opnemen. Dit kost wel credits maar deze hoef je niet altijd te kopen. Ook als je regelmatig de website bezoekt krijg je credits en deze kun je onder andere gebruiken om jouw bewonderaars te contacteren. Verder kun je credits gebruiken om sneller de foto van een match te zien.

Foto-toernooi
Het foto-toernooi is één van de leukste functies van Paiq. Hiermee bepaal je steeds je lievelingsfoto uit 4 verschillende keuzes. Op deze manier kom je steeds ‘verder’ in het toernooi. Uiteindelijk komt er een resultaat van 4 winnaars uit, waar je een berichtje heen kunt sturen. De beoordelingen die je krijgt worden samengenomen tot een gemiddeld cijfer per chat-foto. De resultaten uit het foto-toernooi hebben geen invloed op de rest van de matching op Paiq.

Paiq vernieuwd

Onlangs is Paiq in een nieuwe jasje gestoken. De datingsite is, naast alle cosmetische aanpassingen, een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Ook hebben de verschillende ‘kennismakingsspellen’ een prominenter plekje gekregen in het nieuwe ontwerp. Paiq werkte al goed op mobile devices en tablets, maar er is wel aan gewerkt om de website meer eenheid mee te geven. Al met al een boel mooie ontwikkelingen.

 

Pluspunten

 • Geheel gratis
 • Uniek en zeer fraai matchingsysteem
 • Leuk systeem om foto's te beoordelen

Minpunten


  Heb je ervaring met Paiq?

  Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

  Ervaringen Paiq

  Review geschreven door Renska
  11 december 2016

  fijne community

  Paiq is voor mij de leukste datingsite. Niet zo massaal als alle anderen maar het werkt wel allemaal ontzettend goed. Ook sinds vorige maand nieuwe updates zijn gelanceerd is de datingsite er weer behoorlijk op vooruit gegaan. Bij paiq heb je echt het idee dat je onderdeel bent van een soort community waar iedereen op een gezellige manier met elkaar om gaat.

  Review geschreven door Sabine
  11 oktober 2016

  Paiq is supergoed

  Ben zelf al vanaf 2011 lid van Paiq. Van het eerste uur dus. Op het begin veel nieuwe vrienden ontmoet omdat Paiq heel erg laagdrempelig is. Je hebt ook niet zo snel een oordeel van iemand als je het vergelijkt met andere sites omdat je niet meteen de foto ziet. Iedereen krijgt dus een gelijke kans. Heb sinds dit jaar weer een relatie via paiq. Eerder liep het al op de klippen, maar ik heb er vertrouwen in dat we samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

  Supergoede site!!!!!!

  Review geschreven door Stegenga
  13 mei 2016

  niet gratis

  Ze zeggen het is gratis dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn. Uiteindelijk proberen ze als nog geld af te troggelen!! Ik zou mezelf niet snel aanmelden bij deze datingsite, maar aan de andere kant ze zijn allemaal duur geen een is gratis.

  Review geschreven door Jean Paul
  6 april 2016

  Niet serieus genoeg

  Leuk dat het gratis is, maar kom weinig serieuze mensen tegen op Paiq, de meeste zitten er op voor de fun volgens mij.

  Review geschreven door Julia
  28 mei 2015

  Een keer wat anders

  Dit vind ik nou echt een leuke datingsite! Een keer wat anders dan de normale datingsite,, dat ik zeker!

  Review geschreven door Anouk
  24 maart 2015

  Leuk en anders

  Heel anders en veel laagdrempeliger dan al die andere datingsites je kunt ook gewoon lekker chatten zonder verplichting.


  Paiq details

  Websitehttps://paiq.nl/
  CategorieGratis datingsite
  Ervaringen74% aanbevolen, 6 reviews
  Laat een review achter

  Specificaties website

  Gratis registratieja
  Chatmogelijkheidja
  Cammennee
  Dating keurmerknee
  Interesse testnee
  Matching systeemja
  Uitgebreid zoekenja
  Mailboxja
  Datingappja

  Kosten

  Paiq is geheel gratis. Je kunt credits aanschaffen om contact op te nemen met foto bewonderaars of om eerder foto’s te kunnen zien.

  Ook kun je lid worden van Paiq Select, hiermee krijg je niet eenmaal in de twee weken een match maar iedere dag. Paiq Select kost de eerste maand € 19,50 en de daaropvolgende maanden € 9,50 per maand.

  Gerelateerde sites

  be2

  Algemeen

  Badoo

  Algemeen

  Tindl

  Algemeen

  NLdate

  Gratis datingsite
  © Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy