• Onafhankelijk vergelijken
 • Totaal 203 datingsites
 • Altijd een site die bij je past

Review datingsite SDC Swingers Date Club

SDC is een welbekende datingsite voor swingers die zich uniek maakt door zijn grote, hechte community en praktische benadering tot swingen. Dit merk je aan alles. Als je rondkijkt op de website zie je al snel dat Swingers Date Club veel meer is dan alleen een datingsite om te swingen. Vanuit SDC worden er bijvoorbeeld ook jaarlijks diverse swingers parties en swingers reizen georganiseerd.

Algemene informatie SDC Swingers Date Club

Inschrijven bij SDC is gemakkelijk en laagdrempelig. Daarnaast kun je de eerste 7 dagen gratis gebruik maken van de website, dus is het erg prettig dat je niet meteen gedwongen wordt om te betalen. Bij het inschrijven op de website merk je al meteen waarom SDC zo’n hechte community heeft. Door je aan te sluiten bij deze community, word je onderdeel van een wereldwijd netwerk met miljoenen leden overal ter wereld. Bij SDC begrijpen het swingen als één van de beste, en weten middels een aantal vragen een zeer goed profiel voor je samen te stellen waarmee je gemakkelijk kunt matchen met andere gebruikers op de datingsite. Je kunt onder andere direct invullen wat je (relatie)status is, waar je naar op zoek bent, of je thuis kunt ontvangen en welke fetishes jou aanspreken.

Mogelijkheden

Nadat  je je inschrijving hebt voltooid kun je gaan rondkijken op de website. Als je bent ingelogd zie je als eerste parties die georganiseerd worden door leden van de site. De meeste van deze feesten trekken 0-20 mensen.  Hieronder zie je alle profielen die met jouw wensen matchen. Hier kun je direct contact zoeken middels het versturen van een bericht of “stootje” om het ijs te breken. Als gebruiker heb je zelf de keuze hoe openbaar je gegevens zijn op de site. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen mensen die zelf een profielfoto hebben geupload toegang te geven tot je profiel.

De algemene chatbox van SDC is een goed startpunt om nieuwe mensen te leren kennen. Op een laagdrempelige manier kun je berichten uitwisselen met andere swingers in Nederland. Doorgaans zijn er tussen de 30 tot 200 Nederlandse gebruikers online in de chatroom. Een andere leuke functie op Swingers Date Club is de Voyeur-functie, waarmee je gratis mee kunt kijken met andere gebruikers die uitzenden via hun webcam, of zelf kunt kiezen om uit te zenden via je webcam. Hiernaast is er nog de speeddating-functie, waar je gemakkelijk en snel je profiel kunt uitlichten om sneller in contact te komen.

Het community gevoel van SDC uit zich ook in het kunnen aanmaken van verschillende groepen, en het gemakkelijk kunnen browsen door parties en reizen die georganiseerd worden door andere gebruikers van de website.

Pluspunten

 • Grote en hechte community
 • Minder duur dan andere swinger-sites
 • Leuke extra functies

Minpunten


  Heb je ervaring met SDC Swingers Date Club?

  Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

  Ervaringen SDC Swingers Date Club

  Review geschreven door Scarab
  14 april 2017

  zeker een aanrader

  Aanrader voor iedereen die swingen eens wilt proberen of wilt rondkijken. Via sdc.com kom je snel in contact met iedereen die actief is in het swingwereldje. Zo leer je veel over de verschillende voorkeuren en mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld activiteiten bijwonen en die worden allemaal netjes bijgehouden in de agenda. Het beste van SDC.com is nog wel dat je stellen eerst al kunt leren kennen voordat je met ze afspreekt. Op deze manier weet je een beetje wat voor vlees je naar binnen haalt. Ook kun je elkaar voorkeuren alvast bespreken zodat je goed op elkaar ingespeeld bent zodra je met elkaar afspreekt.

  Als je vragen hebt over swingen of je voelt je onzeker over bepaalde dingen dan kun je dat via sdc altijd delen met de community. Grote kans dat mensen je graag willen helpen want zo werkt dat in de swinger community. Mijn partner en ik zijn swingers van het eerste uur en zitten al een paar jaar op swingers date club. Ik ben zelf nu ook bevorderd tot moderator dus als je vragen hebt kun je ook bij mij terecht.

  Ander goed punt: SDC is geen afzetpartij! Er zijn datingsites waar je de hoofdprijs betaald voor het versturen van 1 berichtje. Bij SDC.com betaal je een schappelijk maandtarief voor je abonnement en dat is het. Verder hoef je geen onverwachte kosten te verwachten bij het sturen van een bericht of contactverzoek.

  Review geschreven door Pedro Superman
  4 november 2016

  swingers site

  Echt een hele goede sites hier vind je echt de complete gids voor de swinger of liefhebber van leuke party's. Je hoeft de site niet alleen te gebruiken voor contact met andere leden alhoewel dat ook makkelijk gaat. Op de website zitten vooral veel stellen die samen op zoek zijn naar ervaren of minder ervaren swingers.

  Review geschreven door Straatartiest
  6 juni 2016

  veel meer dan een datingsite

  SDC is fantastisch. Veel leden, geen neppers en leuke mensen. Zoals de swingerscommunity bedoeld is is deze site. Altijd leuke evenementen worden er georganiseerd, en ook altijd wel in de buurt bij mij (Amsterdam). Als je lid bent, voeg me toe als vriend dat lijkt me leuk!


  SDC Swingers Date Club details

  Websitewww.sdc.com/nl
  CategorieSwingers
  Beoordeling
  Ervaringen100% aanbevolen, 3 reviews
  Laat een review achter

  Specificaties website

  Gratis registratieja
  Chatmogelijkheidja
  Cammenja
  Dating keurmerknee
  Interesse testja
  Matching systeemnee
  Uitgebreid zoekenja
  Mailboxja
  Datingappnee

  Kosten

  SDC vraagt niet de hoofdprijs voor gebruik van de website, en dat is dan ook een belangrijk onderdeel van hun succes. Je hebt tevens de mogelijkheid om na je registratie 7 dagen gebruik te maken van de website met een “proef-account”. Hiermee heb je niet toegang tot alle functies, maar kun je wel je eerste contacten leggen.

  SDC Full Member 1 maand – €29,95 (€29,95 per maand)
  SDC Full Member 3 maanden – €59,95 (€19,98 per maand)
  SDC Full Member 6 maanden – €99,95 (€16,66 per maand)
  SDC Full Member 12 maanden – €149,95 (€12,50 per maand)

  In de praktijk zijn er ook vaak acties warmee je je lidmaatschap bijvoorbeeld gratis kunt verdubbelen.

  Gerelateerde sites

  NovaMora

  Algemeen

  StellenSex

  Swingers

  AdultMatch

  Swingers
  © Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy