Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Relatieplanet klachten

Relatieplanet klachten

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Relatieplanet.nl is één van de meest betrouwbare en grootste datingsites van Nederland. Hoewel de website al ontzettend veel mensen met elkaar gematcht heeft en hoewel er al vele Relatieplanet huwelijken zijn voltrokken en Relatieplanet baby’s zijn gemaakt, is niet iedereen tevreden.

Zo zijn er verschillende klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice en het gebrek aan contact na inschrijving. Heb je zelf een klacht? Dan leggen we hieronder uit hoe je deze kenbaar maakt aan Relatieplanet.


Hoe kun je de klantenservice van Relatieplanet bereiken?

Wanneer je contact wilt zoeken met deze datingsite omdat je vragen of klachten hebt, kun je het beste even bellen of e-mailen met de klantenservice. E-mails worden binnen 24 uur behandeld (meestal sneller) en telefonisch kun je contact opnemen tussen 9.00u ‘s ochtends en 23.00 ‘s avonds. Je hebt ook de optie om traditioneel via de post een vraag, suggestie of klacht in te sturen.

E-mail: klantenservice@relatieplanet.nl
Telefoon: 050-501 8080
Telefoon België 033 03 70 17
Adres: Relatieplanet Klantenservice, Helperpark 290-a, 9723 ZA, Groningen


Klachten insturen

Heb je naar aanleiding van je contact met Relatieplanet een formele klacht die je wilt indienen, dan kun je hiermee terecht bij verschillende externe instanties die Relatieplanet op de vingers kunnen tikken. Wij adviseren echter om eerst te proberen om je geschil met de datingsite zelf af te wikkelen. Vaak zijn datingsites zelf ook erg ontvankelijk om een oplossing voor je probleem te zoeken, omdat zij ook niet zitten te wachten op een straf van één van de onderstaande instanties.

Wil je toch je klacht kenbaar maken aan een geschillencommissie dan heb je 2 opties. Laat je klacht achter bij de Nederlandse geschillencommissie of, als je het nog hogerop wilt zoeken, bij de geschillencommissie van de Europese Unie.

Aan de hand van jouw klacht kunnen deze bedrijven Relatieplanet een straf of sanctie opleggen.


Eigen ervaring

Heb je zelf (slechte) ervaringen met deze datingsite, dan kun je deze ervaring ook delen op onze site. Klik hier om je reactie achter te laten.

logo Relatieplanet

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Relatieplanet. Klik hier om alle artikelen over Relatieplanet te bekijken.

Bekijk alles over Relatieplanet »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement