Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Pepper opzeggen: Hoe kun je je uitschrijven?

Pepper opzeggen: Hoe kun je je uitschrijven?
Gratis Pepper opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 16 november 2020

Je profiel verwijderen is vaak een positieve of juist negatieve stap. In het beste geval heb je de liefde van je leven al ontmoet en ben je klaar met datingsites. In het slechtste geval heb je geen goede ervaring gehad op deze datingsite en wil je je uitschrijven vanwege je frustraties.

In dat geval is het slim om, nadat je je hebt uitgeschreven, nog eens door alle datingsites te bladeren en te kijken of er geen andere datingsite is die goed bij je past.


Opzeggen via een gratis opzegbrief (tip!)

Je wilt je dus uitschrijven bij Pepper. Net als op andere datingsites ben je ten alle tijden vrij om je account te annuleren en je lidmaatschap op te zeggen. Hier moet Pepper echter wel van op de hoogte gebracht worden. Speciaal hiervoor hebben we een speciaal formulier. Door je gegevens hier in te vullen wordt er automatisch en geheel gratis een opzegbrief gegenereerd. Deze brief kun je vervolgens gemakkelijk versturen.

Pepper direct opzeggen


Uitschrijven via website van Pepper

Een andere optie is om je uit te schrijven via de website van Pepper. In het onderstaande stappenplan leggen we uitgebreid uit hoe je je kunt uitschrijven bij deze datingsite. Heb je vragen over je uitschrijving? Dan kun je het beste direct contact met Pepper opnemen middels onderstaande contactgegevens. Een telefoonnummer heeft Pepper helaas niet, je kunt dus niet bellen met deze datingsite.

Contactgegevens Pepper

Barend en Van Dorpweg 2
1217 WP  Hilversum
support@pepper.nl

Stap 1:

Inloggen op de datingsite. Vul je inloggegevens in op de homepagina van Pepper en druk op inloggen.

Stap2:

Nadat je ingelogd bent, moet je naar het extra menu navigeren. Dit doe je door de 3 streepjes ( Screenshot of Google Chrome (03-05-16 17-39-51) ) in de rechterbovenhoek aan te klikken. Nadat je dit icoon hebt aangeklikt, dan verschijnt er een extra menu aan de rechterkant van je scherm. In dit menu klik je op “Instellingen -> Account” (omcirkeld in de afbeelding hieronder.

accountopppepper

Stap 3:

Onderaan op de account-pagina zie je het kopje “Account verwijderen”. Hier vul je je wachtwoord ter bevestiging in en drukt op de knop “Verwijder mijn account”. Nadat je je wachtwoord hebt ingetypt, komt er nog een extra veldje met “Laat ons weten waarom je wilt opzeggen.” Hier kun je een reden invullen, maar je kunt het veld ook leeg laten. De volgende stap is niet terug te draaien, dus denk goed na of je echt alles wilt verwijderen. Vervolgens druk je op “Ja, ik weet het zeker”. De website logt je uit en verwijdert al je gegevens op de website.

Screenshot of Google Chrome (03-05-16 17-43-47)


Je bent hebt je Pepper account nu opgezegd. Nog niet klaar met internetdaten? Bekijk dan andere datingsites in onze vergelijker die misschien beter bij je passen.

Gratis Pepper opzegbrief maken
logo Pepper

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Pepper. Klik hier om alle artikelen over Pepper te bekijken.

Bekijk alles over Pepper »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies