• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 200 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingsite Acties

3 dagen gratis volledig lidmaatschap bij Relatieplanet

Geplaatst op 26 september 2017 om 11:37

Relatieplanet start vanaf 26 september met een speciale jubileumactie. Omdat de datingsite 15 jaar bestaat trakteert Relatieplanet op 3 dagen gratis volledig lidmaatschap voor nieuwe leden. Heb je je dus nog niet eerder ingeschreven bij deze datingsite, dan kun je direct gebruik maken van dit aanbod. Relatieplanet is al actief in de internetdating branche sinds […] Lees meer »

50% extra abonnementsduur bij SF.dating (met code)

Geplaatst op 1 mei 2017 om 16:38

In de maand mei krijg je bij SF.dating gratis verlenging van je abonnement. Vul de code ’50-Procent-XSF’ bij het betalen van je abonnement, en je krijgt je abonnementsperiode plus gratis verlenging van 50%. Lees meer »

Abonnement (3 dagen) voor 1€

Geplaatst op 1 mei 2017 om 16:33

De uitgelezen kans om online senioren dating een kans te geven. Je kunt nu voor slechts €1 een 3 dagen premium lidmaatschap aanschaffen bij 50liefde.nl. Op deze manier kun je gemakkelijk kijken of de datingsite voldoet aan je verwachtingen. Lees meer »

Volledig lidmaatschap 3 dagen gratis!

Geplaatst op 1 mei 2017 om 16:29

Tijdens de grote datingsite actie van mei kun je ook bij 50PlusMatch profiteren van een gratis proefabonnement. De populaire 50 plus datingsite geeft je tot 22 mei de mogelijkheid om je gratis in te schrijven. Daarbij krijg je vervolgens 3 dagen toegang tot alle functies van een volledig lidmaatschap. Lees meer »

3 dagen Full Membership bij Pepper

Geplaatst op 1 mei 2017 om 16:24

Bij Pepper heb je gedurende de maand mei de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de datingsite. Schrijf je je in voor een account voor 22 mei, dan krijg je 3 dagen gratis Full Membership. Een perfecte gelegenheid om deze datingsite dus eens uit te proberen. Lees meer »

3 Gratis contacten voor nieuwe leden van e-Matching

Geplaatst op 1 mei 2017 om 15:30

Bij E-matching krijg je altijd gratis 3 contactmogelijkheden als je je inschrijft op de datingsite. Op e-Matching vind je voornamelijk hoger opgeleide singles. Met contactpunten op e-Matching kun je contact zoeken met andere leden. Met 3 gratis punten heb je de gelegenheid om gratis deze datingsite te proberen. Lees meer »

50liefde: drie dagen gratis daten

Geplaatst op 13 december 2016 om 16:26

Tot en met 31 januari 2017 ontvangen alle nieuwe 50liefde leden, na inschrijving een 3 dagen gratis Full Membership. Nieuwe leden kunnen op deze manier 3 dagen lang alle functies van 50liefde gratis uitproberen. Datingsite 50liefde richt zich zoals de naam al doet vermoeden voornamelijk op datingsites voor ouderen en senioren. Met deze actie biedt […] Lees meer »

Introductie actie: LIFETIME gratis account op Tindl

Geplaatst op 6 december 2016 om 14:16

Veel datingsites stunten met aanbiedingen voor een premium membership voor een aantal dagen of hooguit een week. De nieuwe datingsite Tindl pakt het anders aan: om nieuwe leden naar de site toe te lokken, wordt nieuwe leden een gratis premium account voor de rest van je leven beloofd. De website garandeert je dat je, als […] Lees meer »

December actie bij SF.dating

Geplaatst op 6 december 2016 om 10:32

De Sint is heeft nog maar net ons land verlaten, en het volgende cadeautje staat alweer op de stoep. SF.dating heeft namelijk een verzachtende actie in petto voor de koude wintermaand. Met de speciale december actie van SecretFlirt krijg je 50% verlenging van je betaalde abonnement. Ben je dus van plan een betaald account te […] Lees meer »

3 Dagen GRATIS Full Membership bij Lexa

Geplaatst op 3 november 2016 om 14:37

Lexa heeft wederom een ontzettend leuke actie voor de online dater die nog niet staat ingeschreven op deze datingsite. In de periode tussen 4 en 18 november kun je je namelijk gratis inschrijven op de website en kun je 3 dagen lang gebruik maken van alle functies die normaal gesproken betaald zijn. Unieke actie Lexa […] Lees meer »

Valentijnsdag Datingsite acties 2017

Geldig in de maand februari

In de maand februari is het weer Valentijnsdag; de dag van de liefde. Reden voor veel datingsites om uit te pakken met grote acties. Op diverse Nederlandse en Belgische datingsites geniet je rond Valentijnsdag van gratis Premium lidmaatschappen of verdubbeling van je abonnement.

Bekijk alle Valentijnsdag acties »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

3 dagen gratis volledig lidmaatschap bij Relatieplanet

Nextlove

Algemeen
3 dagen gratis volledig lidmaatschap bij Relatieplanet

Relatieklik

Gratis datingsite
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy