• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Overige datingsites

Bekijk Suikerarrangement

Suikerarrangement

De website Suikerarrangement windt er geen doekjes omheen. Naar het Amerikaanse model van "Sugardaddy"-datingsites is deze website ontstaan. De bedoeling van de website is om succesvolle, rijke mensen in contact te brengen met mensen die een schuld hebben of graag ondersteuning ontvangen in hun uitgaven zoals collegegeld, huur of gewoon dure kadootjes willen ontvangen in ruil voor gezelschap. Lees meer »

Bezoek Suikerarrangement »
1
Bekijk CougarsOnline.nl

CougarsOnline.nl

Op de website CougarsOnline.nl kom je in contact met oudere vrouwen die willen afspreken met jongere mannen. Ben jij een zogeheten "toy boy" en wil je graag afspreken met een cougar dan is het nu mogelijk om je aan te melden bij dit unieke platform. Voor zowel seksueel contact als een spannende chat sessie ben je hier aan het goede adres. Bekijk hier alle cougar datingsites » Lees meer »

Bezoek CougarsOnline.nl »
2
Bekijk Date The Doctor

Date The Doctor

De website datethedoctor.nl is een datingsite speciaal gericht op de medische wereld. Doktoren, tandartsen, artsen, apothekers en alle overige beroepen binnen de branche zijn welkom op de website. De enige vereiste is een inschrijving bij het BIG register of dierenarts register. Zo weet je zeker dat je via het platform alleen te maken krijgt met andere medisch professionals. Lees meer »

Bezoek Date The Doctor »
3
Bekijk Vegadates

Vegadates

De naam zegt het al, Vegadates is speciaal voor iedereen die vegetarisch of plantaardig (vegan) leeft, óf daar serieuze interesse in heeft. Op de website staan duizenden leden ingeschreven die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap, erotisch contact of een date. De website is er niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar een relatie, maar ook voor diegenen die graag contact willen met gelijkgestemden. Lees meer »

Bezoek Vegadates »
4
Bekijk Farmers4Love

Farmers4Love

Deze datingsite richt zich op liefhebbers van het platteland. De website matcht boeren, agrariërs en liefhebbers van het platteland met andere leden op de website. Farmers4Love heeft een aantal functies die de datingsite interactiever en leuker maakt dan veel andere datingsites. Lees meer »

Bezoek Farmers4Love »
5
Bekijk FarmDate

FarmDate

Farm-Date.com staat in het teken van boeren dating. Sinds het programma boer zoekt vrouw is deze site flink in populariteit gestegen. Via deze site kun je anoniem op zoek naar iemand uit de agrarische wereld voor een vriendschap of relatie. De website koppelt al boeren en boerinnen sinds het jaar 2001. Lees meer »

Bezoek FarmDate »
6
Bekijk MetalDating

MetalDating

MetalDating is een online dating community voor metalheads; liefhebbers van het muziekgenre metal. Via de datingsite kunnen single liefhebbers van metal elkaar ontmoeten en leren kennen. Bijkomend voordeel is dat gebruikers van de datingsite ook maatjes kunnen vinden voor het bezoeken van metal concerten of festivals. Lees meer »

Bezoek MetalDating »
7
Bekijk Complexx

Complexx

Complexx is een unieke datingsite omdat ze zich richten op een speciale doelgroep. De datingsite richt zich op impotente mannen of vrouwen, aseksuele mannen of vrouwen, vrouwen met vaginisme of mannen en vrouwen die seks in een relatie geen noodzaak vinden. Hoewel deze onderwerpen vaak een beetje taboe zijn in de hedendaagse maatschappij, doet Complexx een goede taak om deze doelgroep met elkaar te matchen. Lees meer »

Bezoek Complexx »
8
Bekijk Dating Hondenliefhebbers

Dating Hondenliefhebbers

Op deze datingsite kun je in contact komen met andere hondenliefhebbers. De website is er voornamelijk op gericht om contact met elkaar zoeken als je op zoek bent naar iemand om samen de hond mee uit te laten of nieuwe sociale contacten wilt opdoen met mensen die ook van honden of dieren houden. Natuurlijk kun je ook op deze site terecht wanneer je op zoek bent naar een serieuze relatie, maar dit is niet de voornaamste insteek van deze datingsite. Het doel is om op een laagdrempelige manier hondenliefhebbers met elkaar in contact te brengen. Lees meer »

Bezoek Dating Hondenliefhebbers »
9
Bekijk Hokjesdating

Hokjesdating

De website Hokjesdating.nl onderscheidt zich door geen onderscheid te maken tussen haar leden. Waar andere sites er vaak voor kiezen om zich te richten op bijvoorbeeld hoger opgeleiden of een andere niche, is bij Hokjesdating iedereen welkom en wordt er niet in hokjes gedacht. In deze community is het laagdrempelig om je aan te sluiten en wordt iedereen geaccepteerd zoals hij of zij is. Lees meer »

Bezoek Hokjesdating »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

HappyPancake

Wetime.be

Vriendschap
HappyPancake

Cupify

Algemeen
HappyPancake

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement