Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024


Deze Nederlanders zijn het populairst op dating apps

Laatst bijgewerkt: 28 februari 2017

Ben jij benieuwd wat de populairste daters doen of zeggen op de Nederlandse datingapps? Dan heb ik goed nieuws voor je, ze hebben namelijk hun ‘geheimen’ gedeeld. Ben jij al een tijdje lid van een datingapp of -site en lukt het nog niet zo goed om een leuke date binnen te hengelen? Dan kan het ermee te maken hebben dat je al te veel prijs geeft! Nina en Idde zijn beide één van de meest populaire vrijgezellen (volgens de gegevens van dating app Happn) en geven beide aan dat ze niet heel veel op hun profiel hebben staan. Nina vindt het bijvoorbeeld leuk om een beetje mysterieus te blijven. Zo blijft er altijd wat te raden!

De twee populaire daters geven ook aan dat ze het allemaal niet zo serieus nemen. Idde vond de dates die hij had leuk, maar daar bleef het ook bij. Nina is niet echt op zoek. Zij vindt het leuk om een beetje rond te kijken, maar dat is het dan ook! Niet alleen Nina en Idde zijn ondervraagd, ING heeft in totaal 1000 mensen gevraagd naar hun dategedrag. Daar kwamen een paar opmerkelijke dingen uit. Zo geeft 20% aan dat hij of zij een foto gebruikt waar ze jonger op lijken en 18% van de vrouwen bewerkt hun foto voordat ze die op hun profiel zetten. Ben jij hier ook schuldig aan?

Net als Idde en Nina nemen de gebruikers van Happn de datingapps niet heel serieus. Zo’n 55% geeft aan dat ze de kans klein achten via een datingapp de ware tegen te komen. Gek toch, bij een datingapp? Mocht jij denken: behoorde ik maar tot de populairste datingapper, dan heeft Nina nog een mooi advies voor jou. Zo zegt ze: ‘’Het is leuk om de horen dat ik zo hoog sta en dat mannen het leuk vinden. Maar ik ben nog steeds vrijgezel, dus het levert voor nu nog geen relatie op.’’ Zo is het natuurlijk maar net, misschien ben jij nu wel in gesprek met de liefde van jouw leven!


icon app Happn

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Happn. Klik hier om alle artikelen over Happn te bekijken.

Bekijk alles over Happn »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies