• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 27 apps
  • 465 tips & artikelen

Review datingsite Date2Shine

De website Date2Shine is speciaal voor gelovige mensen. Of je nu opzoek bent naar een goed gesprek, een leuke date of een serieuze relatie, de website biedt een uitgebreid platform voor christenen van elke stroming.

Algemene informatie Date2Shine

De christelijke datingsite Date2Shine  bevat inmiddels al meer dan duizend profielen. De profielen worden handmatig goed gekeurd waardoor je een aantal uur moet wachten voordat je de site gebruiken kan. De website is voor alle stromingen binnen het christelijke geloof. Zo kunnen gereformeerden, protestanten en katholieken terecht op deze complete community website.

Mogelijkheden

De datingwebsite bevat alle functionaliteiten die je van een dergelijke community site verwacht. Je kan chatten, berichten versturen en verhalen, foto’s en video’s delen. Ook is het mogelijk je aan te sluiten bij een interesse groep. Op deze manier leg je eenvoudig contacten via het platform. Bij het aanmelden krijg je 5 dagen gratis toegang tot de website. Daarna kun je kiezen, als het bevalt natuurlijk, voor een betaald lidmaatschap om zo verder te gaan in de zoektocht naar de ideale match.

Pluspunten

  • Gratis uitproberen 5 dagen
  • Interesse groepen

Minpunten


Heb je ervaring met Date2Shine?

  • Geef een waardering over deze site:
  • Minimaal 110 karakters
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Date2Shine

Review geschreven door Anoniem
17 december 2019

3 jaar verkering

Mijn vriend op 12-11-2016 leren kennen en nu al 3 jaar verkering met hem! Hoe bijzonder kan het lopen..

Review geschreven door Doortje
15 september 2016

onhandige site

Wie wel eens op een dating site geweest is en/of enige ervaring heeft met webredactie zal zich verbazen over de onhandige layout.

Maar na je mindset terug te zetten naar zeg 5 jaar geleden, toen er nog net internet was, dan vind je uieindelijk de meeste dingen die je zoekt. Dan loopt je lidmaatschap af en echt rouwig ben je er niet om. Dan krijg je minstens om de dag een berichtje dat iemand je gemaild heeft. Je wordt nieuwsgierig en denk ok goed laat ik dan toch eens even kijken. Dan merk ik wel wat me dat gaat kosten. Oeps.. wachtwoord vergeten.. Oeps... geen knop te bekennen hoe je een nieuw wachtwoord aanvraagt. Oeps.. alle mails worden verstuurd vanaf noreply@date2shine.nl. Oeps.. een bericht via het contactformulier wordt niet beantwoord.. Oeps ik heb ongelezen berichten waar ik toch wel een klein beetje nieuwsgierig naar ben en krijg daar minimaal eens per twee dagen een mailtje over maar kan er totaal niets tegen doen..

Review geschreven door anoniem
25 april 2016

Denk na voor je registreert

Ben hier nep een nep profiel tegen gekomen die net zogenaamd contact wil hebben, maar waarvoor je een lidmaatschap moet nemen. Niet te vertrouwen dus.

Tevens kan je je account en profiel foto niet verwijderen dus denk 3 keer na voor je je registreert ;)

Review geschreven door Richard
3 maart 2016

Wisselende ervaringen

Mijn ervaringen zijn wisselend, maar per saldo niet goed.
Ik kende deze site niet, kwam er per toeval achter. Zonder verdere bedoeling maakte ik een gratis profiel aan slechts om de site te bekijken. Ik werd al vrij snel benaderd door iemand die zich voordeed als een betalend lid. Het bleek echter een nepprofiel te zijn om nieuwe betalende leden te werven. Bovendien reageert de klantenservice of beheerder niet op vragen of klachten.
Toen ik eenmaal (voor een week) een betaald lidmaatschap had, heb ik echter met één echt persoon gecorrespondeerd.


Date2Shine details

Website http://www.date2shine.nl/
Categorie Christelijk
Ervaringen 40% aanbevolen, 4 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid ja
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test nee
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp nee

Gerelateerde sites

ROOTS dating

Christelijk
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement