• Onafhankelijk vergelijken
  • 212 datingsites & 21 apps
  • 467 dating artikelen

De beste vriendschap websites op een rijtje

Beste datingsites  Vriendschap Laatst bijgewerkt: 11 juni 2019

Bent u online op zoek naar nieuwe vriendschappen en leuke contacten? Hier bespreken we de leukste drie ontmoetingsplaatsen op internet voor het vinden van nieuwe vrienden. Op de onderstaande datingsites voor vriendschap kun je op een laagdrempelige manier contact leggen om bijvoorbeeld samen iets leuks te doen of gezellig urenlang te chatten. Wie weet groeit uit deze nieuwe contacten wel iets heel moois zoals een relatie of een langdurige vriendschap.


MetJou

Als redactie vinden we MetJou de allerleukste vriendschap website. De unieke "Fotozapper" geeft je de mogelijkheid middels foto's nieuwe vrienden of vriendinnen te vinden waarmee jij een date zou willen. Op de website vindt je zowel leden die een leuke vriend of vriendin zoeken als leden die opzoek zijn naar een romantische date. Het platform koppelt leden aan elkaar door interesse gebieden zodat je snel je eerste contacten kan gaan leggen. Een profielmeter geeft aan hoe compleet je profiel is en hoe meer je hebt ingevuld, hoe meer kans op succes.

Bezoek Metjou.nl »

HetGrandCafe

Het digitale café HetGrandCafe is de perfecte plek om online nieuwe mensen te ontmoeten. Dagelijks zijn er meer dan vijfhonderd leden actief op de website om gezellig te kletsen over diverse onderwerpen. Op de website haak je aan bij een leuk gesprek of begin je zelf een leuke conversatie met één van de leden. Automatisch geselecteerde matches worden weergegeven bovenaan de website en het percentage geeft aan hoeveel jullie gemeen hebben. Mocht er een echte klik ontstaan dan kun je natuurlijk gezellig afspreken voor een drankje in een echt café. De sfeer van deze site doet het goed en de ervaringen zijn veelal positief.Badoo

De contact website Badoo is al in veel landen een groot succes en is ook in Nederland flink aan het groeien. Dit is absoluut de website met de meeste functies en de werking ervan is dan ook even puzzelen. Eenmaal geregistreerd kun je op een tinder-achtige wijze door profielen heen scrollen en een uitgebreid profiel aanmaken met tientallen foto's. De website heeft ook een mobiele app gelanceerd en groot deel van de leden maakt hier dagelijks gebruik van.
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Reacties

Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

De beste vriendschap websites op een rijtje

Wetime.be

Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement