• Onafhankelijk vergelijken
  • 211 datingsites & 19 apps
  • 450 dating artikelen

Review datingsite Love.nl

Love.nl is een nieuwe datingsite met een vernieuwend systeem waarbij chatten een belangrijke functie heeft. De site richt zich voornamelijk op het ontmoeten van nieuwe mensen door middel van een uitgebreid matchingssysteem. Door jouw interesses duidelijk te vermelden in je profiel, kan de datingsite jou koppelen aan mensen met dezelfde interesses. 

Algemene informatie Love.nl

Bij het inschrijven heb je de keuze voor welk doel je je inschrijft: “Chatten”, “Vriendschap”, “Iets spannends” of “Een vaste relatie”. Na je inschirjving krijg je een uitgebreide vragenlijst die iets anders is dan op andere datingsites. Je vult hier onder andere je opleiding, jaarinkomen en kinderwens in. Ook volgt er een kleine vraaglijst met de wensen waaraan jouw partner moet voldoen. Door het kunstmatige intelligentie systeem, kan Love.nl jou matches voorschotelen die passen bij de wensen die je zelf invult in de persoonlijkheidstest.

Mogelijkheden

Het uitgebreide interesseprofiel zorgt ervoor dat je kunt chatten met mensen die dezelfde interesses delen. Je kunt je op Love.nl op sommige interesses een andere alias aanmeten zodat je privacy is gegarandeerd wanneer je aan het chatten bent. De algemene chatrooms zijn voor iedereen toegankelijk (ook anoniem). De website helpt je met het optimaliseren van je profiel door een profielcheck. Naast de chat heb je ook gewoon een berichtenbox waar je je contacten kunt organiseren.

Pluspunten

  • Vernieuwend systeem
  • Gratis chatten

Minpunten

  • Website is soms een beetje onhandig

Heb je ervaring met Love.nl?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Love.nl


Love.nl details

Website http://www.love.nl
Categorie Algemeen

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid ja
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp nee

Kosten

Gebruik van Love.nl is gratis, maar met een gratis lidmaatschap ben je wel erg beperkt in de functies van de website. Als je een betaald lidmaatschap neemt kun je gebruik maken van alle functies.

De prijzen voor abonnementen zijn als volgt:

1 maand premium lidmaatschap:
€25,95 per maand

3 maanden premium lidmaatschap:
€21,95 per maand

6 maanden premium lidmaatschap:
€18,95 per maand

12 maanden premium lidmaatschap:
€14,95 per maand

24 maanden premium lidmaatschap:
€7,95 per maand

Gerelateerde sites

Parship

Algemeen
lexa homepagina

Lexa

Algemeen

Pepper

Algemeen

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement